Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Widow: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Dneska viděno a nečekal sem nic a docela me to prekvapilo. Nenudil sem se. Za mě 6-7/10 :+
798066
Dneska viděno a nečekal sem nic a docela me to prekvapilo. Nenudil sem se. Za mě 6-7/10 *:+*
1 0
reagovat
Tak sakra, kde je článek o žalující Black Widow ?! :-
797982
Tak sakra, kde je článek o žalující Black Widow ?! *:-*
1 -6
reagovat
1/10. Pro mě děsná ptákovina.
797708
1/10. Pro mě děsná ptákovina.
1 -4
reagovat
Akurát som na to bol, príjemne ma to prekvapilo. Radil by som to medzi tie lepšie marvelovky. 7/10.
797101
Akurát som na to bol, príjemne ma to prekvapilo. Radil by som to medzi tie lepšie marvelovky. 7/10.
2 0
reagovat
Viděno v kině a spokojenost. 9/10*
796797
Viděno v kině a spokojenost. 9/10*
2 -3
reagovat

6/10

Standardní ukázka standardní kvality pásové výroby Marvelu. Tj. nadprůměrné produkční kvality (rozpočet, výprava, velké akční celky, tuny triků), schopní a sympatičtí herci, nevýrazný záporák, humor nebo pokusy o něj a obligátní digibordelové finále (ve kterém si fyzika, logika a pravděpodobnost bere tradičně dovolenou).

Škoda promarněného potenciálu nepostavit celý film jako týmovku s Rennerem na dnes už legendárním running joku "tenkrát v Budapešti" a klidně i se zapojením Pugh (pokud by si během filmu s Rennerem vybudovali nějaký pracovní/osobní vztah, tak potitulkovka by imho zafungovala ještě mnohem lépe). Zvláště s ohledem na to, že tak jako tak jde o bokovku, která MCU nikam dál neposouvá a kdyby vůbec neexistovala, tak se nic nestane.

Johansson i Pugh jsou úplně v pohodě, Harbour není zdaleka tak rádoby vtipně otravný, jak naznačovaly trailery a Weisz je stále hot chick, která ale bohužel má mnohem méně prostoru, než jsem doufal. Kdo je ovšem trestuhodně nevyužitý, tak je Kurylenko, která je ve filmu snad 5 minut a řekne 1 větu. Akce je čistý průměr, ale na druhou stranu je jí docela dost. 

Celkově bylo fajn, se po 2 letech zase podívat na něco z MCU a co jsem čekal, to jsem dostal, takže no hard feelings, ale nemám jediný důvod se na to někdy v budoucnu podívat znova a do budoucna by bylo záhodno, aby si Marvel tyhle fillery, když už musí být, nechával na vod a ne do kina.   
796795
Standardní ukázka standardní kvality pásové výroby Marvelu. Tj. nadprůměrné produkční kvality (rozpočet, výprava, velké akční celky, tuny triků), schopní a sympatičtí herci, nevýrazný záporák, humor nebo pokusy o něj a obligátní digibordelové finále (ve kterém si fyzika, logika a pravděpodobnost bere tradičně dovolenou). Škoda promarněného potenciálu nepostavit celý film jako týmovku s Rennerem na dnes už legendárním running joku "tenkrát v Budapešti" a klidně i se zapojením Pugh [spoiler](pokud by si během filmu s Rennerem vybudovali nějaký pracovní/osobní vztah, tak potitulkovka by imho zafungovala ještě mnohem lépe)[/spoiler]. Zvláště s ohledem na to, že tak jako tak jde o bokovku, která MCU nikam dál neposouvá a kdyby vůbec neexistovala, tak se nic nestane. Johansson i Pugh jsou úplně v pohodě, Harbour není zdaleka tak rádoby vtipně otravný, jak naznačovaly trailery a Weisz je stále hot chick, která ale bohužel má mnohem méně prostoru, než jsem doufal. Kdo je ovšem trestuhodně nevyužitý, tak je Kurylenko, [spoiler]která je ve filmu snad 5 minut a řekne 1 větu[/spoiler]. Akce je čistý průměr, ale na druhou stranu je jí docela dost.  Celkově bylo fajn, se po 2 letech zase podívat na něco z MCU a co jsem čekal, to jsem dostal, takže no hard feelings, ale nemám jediný důvod se na to někdy v budoucnu podívat znova a do budoucna by bylo záhodno, aby si Marvel tyhle fillery, když už musí být, nechával na vod a ne do kina.   
6/10
4 0
reagovat
Viděl jsem včera. Mě to vlastně bavilo a řadím to do lehkého nadprůměru u Marvelu. Rozhodně to bylo lepší než Captain Marvel a asi o tisíc procent lepší, než příliš modelkovská WW od DC. Sestra Black Widow byla a bude naprosto skvělá, Florence je boží herečka a své postavě dodává mnohem civilnější rozměr (strašně se mi líbily její narážky na pózování Nataši při bitkách a to její funění po akci, nebo když ztěžka lezla do vrtulníku, včetně vtípku s ibuprofenem :D ). Na druhou stranu, ve filmu trochu nevychytali schopnosti všech Black Widows, protože, pokud vím, ony nemají žádné supersérum, jako Kapitán nebo jeho sovětský protějšek (Ed Harbour je taky boží, málokdo umí dodat postavě takovou komediálnost a pak z ničeho nic střihnout hodně smutnou notu - v tomhle filmu doslova). Jednoduše, to množství bitek by možná i těžko rozdýchával Kapitán Amerika, natož tyhle dvě. Asi 2x jsem nechápavě roztáhl ruce a vysypal u toho manželce popcorn, co to mělo sakra jako být a jak je možné (ano, vím, je to komiks, lidi tu vydrží nereálné, ale zatraceně tohle už bylo moc), že jsou schopny se bez problémů prostě zvednout... Navíc mi scéna sesterské bitky vlastně přišla úplně zbytečná (i s ohledem na to, že Jelena nevěděla, zda není Nataša pod vlivem toho prášku, ale očividně je po jeho odbourání viditelná u vdov úplně jiná reakce na situaci, tak proč si to kua prostě jen neřekly??).    Vlastně mi přišla zbytečná i ta akce s věznicí na Sibiři, kdyby tam nebyla, uvítal bych to.

Vtipy mi nepřišly nijak extra nucené, naopak jsem se u filmu mnohokrát upřímně zasmál. Dalo by se vlastně říct, že Black Widow řadím kvalitativně k Iron Manovi 3. Druhá polovina mi nepřišla horší než ta první, jak se často píše, jen prostě monstrozní CGI akce, po které se samozřejmě musí úplně všechno zničit, aby nezůstaly důkazy. 

Záporák zajímavý, Taskmaster (už v trailerech jsem si všiml, že je do toho kostýmu občas nasoukaná ženská, prostě jsem to poznal)   dobrý, jen bych uvítal, kdyby zůstala nadále tím, čím ji udělali, jestliže jí totiž 20 let gumoval mozek a udělal z ní v podstatě Terminátora, asi by se z toho po pár sekundách od procitnutí nedostala jen tak, to mi přišlo poměrně zkratkovité. Asi by mi nevadilo to vidět ještě jednou.
796793
Viděl jsem včera. Mě to vlastně bavilo a řadím to do lehkého nadprůměru u Marvelu. Rozhodně to bylo lepší než Captain Marvel a asi o tisíc procent lepší, než příliš modelkovská WW od DC. Sestra Black Widow byla a bude naprosto skvělá, Florence je boží herečka a své postavě dodává mnohem civilnější rozměr (strašně se mi líbily její narážky na pózování Nataši při bitkách a to její funění po akci, nebo když ztěžka lezla do vrtulníku, včetně vtípku s ibuprofenem *:D* ). Na druhou stranu, ve filmu trochu nevychytali schopnosti všech Black Widows, protože, pokud vím, ony nemají žádné supersérum, jako Kapitán nebo jeho sovětský protějšek (Ed Harbour je taky boží, málokdo umí dodat postavě takovou komediálnost a pak z ničeho nic střihnout hodně smutnou notu - v tomhle filmu doslova). Jednoduše, to množství bitek by možná i těžko rozdýchával Kapitán Amerika, natož tyhle dvě. Asi 2x jsem nechápavě roztáhl ruce a vysypal u toho manželce popcorn, co to mělo sakra jako být a jak je možné (ano, vím, je to komiks, lidi tu vydrží nereálné, ale zatraceně tohle už bylo moc), že jsou schopny se bez problémů prostě zvednout... Navíc mi scéna sesterské bitky vlastně přišla úplně zbytečná (i s ohledem na [spoiler]to, že Jelena nevěděla, zda není Nataša pod vlivem toho prášku, ale očividně je po jeho odbourání viditelná u vdov úplně jiná reakce na situaci, tak proč si to kua prostě jen neřekly??).  [/spoiler]  Vlastně mi přišla zbytečná i ta akce s věznicí na Sibiři, kdyby tam nebyla, uvítal bych to. Vtipy mi nepřišly nijak extra nucené, naopak jsem se u filmu mnohokrát upřímně zasmál. Dalo by se vlastně říct, že Black Widow řadím kvalitativně k Iron Manovi 3. Druhá polovina mi nepřišla horší než ta první, jak se často píše, jen prostě monstrozní CGI akce, po které se samozřejmě musí úplně všechno zničit, aby nezůstaly důkazy.  Záporák zajímavý, Taskmaster [spoiler](už v trailerech jsem si všiml, že je do toho kostýmu občas nasoukaná ženská, prostě jsem to poznal)   [/spoiler]dobrý, jen bych uvítal, kdyby [spoiler]zůstala nadále tím, čím ji udělali, jestliže jí totiž 20 let gumoval mozek a udělal z ní v podstatě Terminátora, asi by se z toho po pár sekundách od procitnutí nedostala jen tak, to mi přišlo poměrně zkratkovité. [/spoiler]Asi by mi nevadilo to vidět ještě jednou.
1 -2
reagovat
Film se radi k tomu nejhorsimu z MCU za dlooohou dobu. Snad naposledy co jsem se nudil bylo Avengers 2 a to uz je nejakych filmu od te doby.
796764
Film se radi k tomu nejhorsimu z MCU za dlooohou dobu. Snad naposledy co jsem se nudil bylo Avengers 2 a to uz je nejakych filmu od te doby.
3 -4
reagovat
Paní Johansson dostane v kuchyni při té rvačce talířem do obličeje od slečny Puchové a nic.  Ani kapka krve, otřesení, prostě nic.  
796755
Paní Johansson dostane v kuchyni při té rvačce talířem do obličeje od slečny Puchové a nic.  Ani kapka krve, otřesení, prostě nic.  
4 -5
reagovat
Mně potěšila Julia Louis-Dreyfus
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby kolem Furyho Secret Invasion na Disney+ nebylo pak v plánu něco jako Dark Avengers nebo Thunderbolts (k tomu se kloním spíš). Zvlášť když vezmu v potaz její štaci v The Falcon and the Winter Soldier
Taky dává smysl, že byla vlastně v komiksech trojitou agentkou, takže ten ruskej úhel s Flo u hrobu ScarJo dává smysl.

Jinak za mě celkově spokojenost. Snažil jsem se dávat pozor na nějakej ten přelom, kdy to má jít do kytek a nic jsem nezaregistorval. Celkově jsem si to užil a za to kino jsem rád.
Rachel Weisz je neuvěřitelná a strašně jí to sekne. Možná ještě víc jak Scarlett.
Flo byla víc v pohodě, než jsem čekal a jediný, co mi tam fakt vadilo byl teda Harbour.
Jinak mi přišlo, že se to v podstatě nezastavilo a klidně bych někam narouboval ještě jeden film s "původní" Black Widow.

Spokojenejch, překvapenejch 7/10

P.S.: Netušíte někdo, proč se recyklovala "znělka" z Incredible Hulka? A ne u Rosse ani moc nehrála...
796607
Mně potěšila [spoiler]Julia Louis-Dreyfus [/spoiler]Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby kolem Furyho Secret Invasion na Disney+ nebylo pak v plánu něco jako Dark Avengers nebo Thunderbolts (k tomu se kloním spíš). Zvlášť když vezmu v potaz její štaci v The Falcon and the Winter Soldier [spoiler]Taky dává smysl, že byla vlastně v komiksech trojitou agentkou, takže ten ruskej úhel s Flo u hrobu ScarJo dává smysl. [/spoiler]Jinak za mě celkově spokojenost. Snažil jsem se dávat pozor na nějakej ten přelom, kdy to má jít do kytek a nic jsem nezaregistorval. Celkově jsem si to užil a za to kino jsem rád. Rachel Weisz je neuvěřitelná a strašně jí to sekne. Možná ještě víc jak Scarlett. Flo byla víc v pohodě, než jsem čekal a jediný, co mi tam fakt vadilo byl teda Harbour. Jinak mi přišlo, že se to v podstatě nezastavilo a klidně bych někam narouboval ještě jeden film s "původní" Black Widow. Spokojenejch, překvapenejch 7/10 P.S.: Netušíte někdo, proč se recyklovala "znělka" z Incredible Hulka? A ne u Rosse ani moc nehrála...
5 -5
reagovat
A teda taková menší pubertální poznámka - docela mě pobavilo, že ačkoliv to je film, který se veze na současné women-power vlně (hlavní postavy emancipované ženské, režiserka ženská, téma se týká boje za "ženská práva" , atd...), tak tam bylo nečekaně moc velmi detailních, až trošku fetišistických, záběrů na prsa a zadek Scarlett :-D
796564
A teda taková menší pubertální poznámka - docela mě pobavilo, že ačkoliv to je film, který se veze na současné women-power vlně (hlavní postavy emancipované ženské, režiserka ženská, téma se týká boje za "ženská práva" , atd...), tak tam bylo nečekaně moc velmi detailních, až trošku fetišistických, záběrů na prsa a zadek Scarlett :-D
7 0
reagovat
Za mě teda překvapivě dobrá marvelovka, která s Winter Soldierem má až překvapivě hodně styčných ploch. A ani jsem tam nijak zásadně nepozoroval ten zlom v půlce, který většina z vás vidí. Jako jasně, Harbour se tam zbytečně pitvoří, ale nijak mě to nerušilo. Scarlett si uhrála svoje a Florence je skvělá. Dějově samozřejmě plytké, ale na Marvelovku standard. Naopak potěšilo, že to bylo relativně komorní a civilní. Zklamala mě jen slabší akce, resp. její zmatený střih.
796563
Za mě teda překvapivě dobrá marvelovka, která s Winter Soldierem má až překvapivě hodně styčných ploch. A ani jsem tam nijak zásadně nepozoroval ten zlom v půlce, který většina z vás vidí. Jako jasně, Harbour se tam zbytečně pitvoří, ale nijak mě to nerušilo. Scarlett si uhrála svoje a Florence je skvělá. Dějově samozřejmě plytké, ale na Marvelovku standard. Naopak potěšilo, že to bylo relativně komorní a civilní. Zklamala mě jen slabší akce, resp. její zmatený střih.
4 -3
reagovat

5/10

Zatím nejhorší Marvelovka, znova to do mě nikdo nedostane.. tragický, přehrávající záporák, minimum solidního humoru, přepálená, nepřehledná, špatně stříhaná akce a extrémně dementní děj. 
796562
Zatím nejhorší Marvelovka, znova to do mě nikdo nedostane.. tragický, přehrávající záporák, minimum solidního humoru, přepálená, nepřehledná, špatně stříhaná akce a extrémně dementní děj. 
5/10
4 -3
reagovat
Shrnutí je úplně přesný. Sestupná tendence v průběhu filmu dost kazí celkový dojem, ale první půlka až nečekaně výborná.
796477
Shrnutí je úplně přesný. Sestupná tendence v průběhu filmu dost kazí celkový dojem, ale první půlka až nečekaně výborná.
2 -1
reagovat

4-5/10

Včera večer viděno doma a začátek byl celkem fajn, ale od druhé třetiny filmu se to zvrhlo ve stupidní trash, že bych od Marvelu ani nečekal že ten film ani neohlidaj okolo scénáře! Takže 4-5/10 a BW Radim někam na úroveň nejhorších Marvelovek Black pantera a Captain Marvel!
796398
Včera večer viděno doma a začátek byl celkem fajn, ale od druhé třetiny filmu se to zvrhlo ve stupidní trash, že bych od Marvelu ani nečekal že ten film ani neohlidaj okolo scénáře! Takže 4-5/10 a BW Radim někam na úroveň nejhorších Marvelovek Black pantera a Captain Marvel!
4-5/10
5 -5
reagovat
Silná 7, po vašich ohlasech jsem čekal míň, obě hlavní herečky výborné:+
796385
Silná 7, po vašich ohlasech jsem čekal míň, obě hlavní herečky výborné*:+*
3 -3
reagovat

7/10

V podstate súhlas s recenziou. Prvá tretina skvelá, úvodné titulky parádne navodia atmosféru, ktorá bohužiaľ postupom času redne až do generického CGI finále. Ďakujem za prvé dojmy ktoré dosť zrazili očakávania a hlavne pripravili na Harboura ktorý mi vo finále ani nevadil, dokonca by som povedal že to zahral veľmi dobre a vtipne. Znova tu ale máme film ktorý zanechá pocit premárnenej šance, veď máme tu dve skvelé herečky v hlavných úlohách, možme ich nechať vykúpať sa vo vlastných depresiách, riešiť psychické traumy, vzťahy atd...máme tu postavy ktoré obľubujú kontaktné súboje, nepotrebujeme žiadne megalomanské scény, stačí nám najať špičkových bojových choreografov..navyše hlavná postava už nemá v MCU pokračovanie tak možme tento iný prístup risknúť, úplne vypustiť humor a dopriať nám poriadne depresívny záhul..a nič z toho :( resp. iba náznaky... Ja som sa naštastie dokázal naladiť na to že  dostanem 'iba' Marvel štandard - a v rámci toho je to v tej lepšej polovici, hlavne vďaka skvelým herečkám (ich dialógy ma bavili z celého
filmu najviac) - ale ten premárnený potenciál mrzí.
796373
V podstate súhlas s recenziou. Prvá tretina skvelá, úvodné titulky parádne navodia atmosféru, ktorá bohužiaľ postupom času redne až do generického CGI finále. Ďakujem za prvé dojmy ktoré dosť zrazili očakávania a hlavne pripravili na Harboura ktorý mi vo finále ani nevadil, dokonca by som povedal že to zahral veľmi dobre a vtipne. Znova tu ale máme film ktorý zanechá pocit premárnenej šance, veď máme tu dve skvelé herečky v hlavných úlohách, možme ich nechať vykúpať sa vo vlastných depresiách, riešiť psychické traumy, vzťahy atd...máme tu postavy ktoré obľubujú kontaktné súboje, nepotrebujeme žiadne megalomanské scény, stačí nám najať špičkových bojových choreografov..navyše hlavná postava už nemá v MCU pokračovanie tak možme tento iný prístup risknúť, úplne vypustiť humor a dopriať nám poriadne depresívny záhul..a nič z toho *:(* resp. iba náznaky... Ja som sa naštastie dokázal naladiť na to že  dostanem 'iba' Marvel štandard - a v rámci toho je to v tej lepšej polovici, hlavne vďaka skvelým herečkám (ich dialógy ma bavili z celého filmu najviac) - ale ten premárnený potenciál mrzí.
7/10
2 -1
reagovat

4/10

Tohle bych se nebál odstřelit jako nejhorší marvelovku (jo, dokonce horší než druhý Thor). První půlhodina je opravdu fantastická, o to víc mne štve co přišlo potom. Špatnej humor, přepálená fyziku popírající akce, mizerný CGI, Taskmaster je kapitola sama o sobě...

Robure, Liga není o třídu lepší, Liga vede o parník ;)
796366
Tohle bych se nebál odstřelit jako nejhorší marvelovku (jo, dokonce horší než druhý Thor). První půlhodina je opravdu fantastická, o to víc mne štve co přišlo potom. Špatnej humor, přepálená fyziku popírající akce, mizerný CGI, Taskmaster je kapitola sama o sobě... Robure, Liga není o třídu lepší, Liga vede o parník *;)*
4/10
4 -5
reagovat
Skutočne ma bavila prvá tretina. Tak ako kedysi zimný vojak. Ale čo urobili potom :-. Problém je, že ak sa teraz na to hrnú ľudia do kina, Marvel, resp. Disney nepochopí, že tá prvá časť bola dobrá. Samozrejme až na súboje, ktoré boli meh ale nebol to John Wick. Čo sa týka logických chýb od Gonziho, no hej boli, ale tak to má skoro každý film. Niekde viditeľnejšie, niekde menej.

Čo ma štve je taskmaster a jeho úloha. A ten koniec. Akože, žiadna widow nebola zlá? Všetky mali v sebe chémiu? :D U taskmastera ma to najviac prekvapilo.
796356
Skutočne ma bavila prvá tretina. Tak ako kedysi zimný vojak. Ale čo urobili potom *:-*. Problém je, že ak sa teraz na to hrnú ľudia do kina, Marvel, resp. Disney nepochopí, že tá prvá časť bola dobrá. Samozrejme až na súboje, ktoré boli meh ale nebol to John Wick. Čo sa týka logických chýb od Gonziho, no hej boli, ale tak to má skoro každý film. Niekde viditeľnejšie, niekde menej. Čo ma štve je taskmaster a jeho úloha. A ten koniec. Akože, žiadna [spoiler]widow nebola zlá? Všetky mali v sebe chémiu? :D [/spoiler]U taskmastera ma to najviac prekvapilo.
2 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Ten záporák měl imho referencovat Harvey Weinsteina, takže kdyby místo něj byla jen zlá Kurylenko, tak by tahle linie nefungovala :D
796354
Ten záporák měl imho referencovat Harvey Weinsteina, takže kdyby místo něj byla jen zlá Kurylenko, tak by tahle linie nefungovala *:D*
796324
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se