Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se čtyřky Dannyho parťáků?


ikona
do_Od
Brad PittDannyho parťáciDon CheadleGeorge ClooneyheistpokračováníSteven Soderbergh
Režisér Steven Soderbergh přemýšlí o návratu ke své nejpopulárnější filmové sérii. 

Od té doby, co u Stevena Soderbergha převážila snaha experimentovat a točit filmy na iPhone, už s ním není taková zábava jako dřív. Vlastně poslední jeho opravdu povedený film byli nejspíš Loganovi parťáci, a to jenom proto, že to byl v podstatě nepřiznaný spin-off Dannyho parťáku. No a podle Dona Cheadla, hvězdy Soderberghovi novinky No Sudden Move a právě Dannyho parťáků nyní režisér návrat ke své nejslavnější filmové sérii seriózně zvažuje.

Dannyho parťáci patří mezi nejpopulárnější mainstreamové heistovky historie, a to zejména kvůli jejich božímu obsazení v čele s Clooneym, Pittem a Damonem. Před pár lety jsme se pak dočkali ženského spin-offu Debbie a její parťačky, který točil Gary Ross, a ve kterém jsme dostali čistě ženskou skvadru. Film asi dopadl líp jak ženský reboot Krotitelů duchů, že by to ale byla nějaká zapamatovatelná podívaná, to se úplně říct nedá. Jak ale nyní Cheadle prozradil, Soderbergh s ním už nenápadně začal probírat potenciální čtyřku.

Slavný režisér už má údajně v hlavě příběh, nebo minimálně námět, kvůli kterému by mu stálo za to svést starou partu zpátky dohromady. Samozřejmě bez účasti Bernieho Maca, který tragicky umřel jen rok po premiéře trojky. Do nějakého oficiálního oznámení je samozřejmě ještě daleko, jak ale ukázala trojka Mizerů, občas tyhle filmové návraty můžou dopadnout skvěle, a při představě nového filmu s tak nadupaným obsazením jako měla původní trilogie, je těžké nebýt minimálně zvědavý. Každopádně Soderbergův nový film má premiéru na HBO Max už 1. července, pokud vám tedy Dannyho parťáci chybí tak jako mně, můžete si alespoň zkrátit čekání na případnou čtyřku jeho dalším chytrým thrillerem.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace