Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Nespoutaného Djanga se vrací k westernům


ikona
Mr. Hlad
christoph waltzdead for a dollardjangowalter hillwillem dafoe
Divoký západ bude ještě divočejší 

Když se naposledy Christoph Waltz podíval do westernového žánru, byl z toho Nespoutaný Django a pro něj samotného druhý herecký Oscar. A bez nejmenších pochyb zasloužený. Od té doby se tenhle Rakušan divokému západu vyhýbá, ale vypadá to, že ho to přestalo bavit a kývl na hlavní roli v projektu Dead for a Dollar. V něm si zahraje lovce lidí Maxe Borlunda, jehož si najme bohatý obchodník a chce, aby našel a zachránil jeho unesenou ženu. Jenže Max zjistí, že tu nikdo neunesl a že od svého muže utekla sama. Teď stojí před rozhodnutím, jestli má splnit úkol, nebo jí pomoci utéct. A pokud zvolí to druhé, může počítat s tím, že se střetne se starým nepřítelem Joe Cribbensem, se kterým má nevyřízené účty. A že za to někdo zaplatí životem. 

Připadá vám to celé až příliš tradiční? Asi máte pravdu, ale já osobně s tím vůbec nemám problém a navíc ta tradičnost v tomhle případě vůbec nepřekvapí. Dollar for a Dead totiž bude točit veterán Walter Hill, který dělal klasiky jako 48 hodin nebo Warriors a pomohl vytvořit Vetřelce. A k westernům má hodně blízko, protože natočil Geronima, Divokého Billa nebo Psance a vlastně i filmy jako Rudé horko nebo Poslední zůstává mají k těm westernům sakra blízko. Tak doufejme, že si tenhle příští rok osmdesátiletý veterán vzpomene na starou formu. Jo a kdyby vám to nestačilo, Waltzova protivníka bude hrát Willem Dafoe. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace