Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Wick přivítá Scorpiona z Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskihiroyuki sanadajohn wickkeanu reevesmortal kombat
Keanu Reeves přivítá na place hodně drsnou posilu 

První John Wick byl víceméně kamarádský projekt. Kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch tak dlouho okouněli na natáčení akčních velkofilmů, až si řekli, že odkoukali dost na to, aby si udělali vlastní řežbu. Hlavní role se ujal jejich dlouholetý kámoš Keanu Reeves a malý akčňák v kinech slavil dost velký úspěch na to, aby se dočkal dalších dvou dílů. A zdaleka nekončíme. Stahelski momentálně chystá Johna Wicka 4 a vzhledem k tomu, jaký má značka zvuk, nemá problém nalákat do něj hodně zajímavá jména. 

Už nějakou dobu víme, že se objeví asijská supermlátička Donnie Yen a zahraje si Wickova starého známého a o své účasti jedná i představitel klauna Pennywise Bill Skarsgard. Tvůrci teď navíc naznačili, že se bude řešit nejen to, k čemu došlo na konci trojky, kdy Wicka podrazil majitel hotelu Continental Winston, ale i jeho minulost. 

Dalším hereckým přírůstkem bude Hiroyuki Sanada, který se objevil v epické podívané Poslední samuraj a hlavně to pořádně rozjel jako Scorpion v Mortal Kombat. A původně měl ztvárnit záporáka už ve trojce Johna Wicka, jenže kvůli nemoci musel odstoupit a nahradil ho Mark Dacascos (ne že by si někdo stěžoval). Sanada by si měl zahrát postavu jménem Watanabe, ale co bude zač, to netušíme. Ovšem vzhledem k jeho schopnostem počítáme, že nás čeká minimálně jedna hodně efektní bitka, ve které se Keanu Reeves pořádně zapotí. 

---

Vytáhni v hospodě: Stahelski má Sanadu ve čtvrtém Wickovi, jeho parťák David Leitch ho obsadil vedle Brada Pitta do Bullet Train. Po šedesátce to tenhle japonský klasik v Americe docela rozjíždí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace