Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhý Aquaman?


ikona
Spooner
AquamanAquaman and the Lost KingdomJames WanJason Momoa
James Wan už pracuje na pokračování komiksového hitu. A my už známe minimálně jeho název. 

Aquaman patřil ještě před lety mezi ty komiksové hrdiny, který byl lidem dost pro smích a nikdo si moc neuměl jeho filmovou adaptaci představit. Jenže pak přišel režijní hitmaker James Wan a s ním i herecký sympaťák Jason Momoa a udělali z vysmívané postavičky nejúspěšnější DC sólovku, jež dokonce v kinech překonala miliardu dolarů. Dvojka už je tak samozřejmě na cestě a dočkáme se ji na konci příštího roku. Vítězný tým se tedy logicky nemění, takže opět dorazí nejen Wan a Momoa, ale také Amber Heard, či minulí záporáci Patrick Wilson a Yahya Abdul-Mateen II a novým přírůstkem bude Pilou Asbæk ze Hry o trůny. Dlouhou dobu se ovšem nevědělo, co od sequelu vůbec čekat. Nyní se nám však dává tato skládačka nejspíš pomalu dohromady.

James Wan totiž zveřejnil oficiální název snímku, jimž je Aquaman and the Lost Kingdom. Nástřel filmu sice drží tvůrci pořád pod pokličkou, i z názvu si ovšem dokážou komiksoví fandové leccos vyčíst. Dvojka by tedy měla pojednávat o ztraceném podmořském městě Necrus, jak ostatně zněl i pracovní název snímku, a poslední království, o němž padla zmínka už v prvním díle. Všichni ho pak mají za zmizelé a jeho osud ve filmu byl prakticky neznámý. V komiksech se ale jedná o město, které se objeví vždy jen na krátkou dobu a vládne mu ne zrovna milý král Mongo, jenž se v komiksech dokonce pustí s Atlantidou do otevřené války. Právě toho by si pak mohl zahrát zmiňovaný Pilou Asbæk, jenž má s rolemi záporáků i díky roli Eurona Greyjoye ze Hry o trůny už dost zkušeností. Nic zatím není oficiální. Vzhledem k tomu, že se Aquamanovi podařilo v závěru sjednotit jednotlivé podmořské kmeny, dávalo by jeho hledání po jediném ztraceném království smysl. Uvidíme, jestli i tento potenciální námět dokáže Wan proměnit v zábavnou popcornovku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace