Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Katastrofický Greenland dostane sequel


ikona
Spooner
gerard butlergreenlandRic Roman Waugh
Prověřené duo Waugh/Butler opět spojí síly a nahlédneme díky nim do světa po ničivé katastrofě. 

Od katastrofického kousku Greenland: Poslední úkryt hodně lidí nic nečekalo, nakonec se z něj ovšem stalo solidní překvapení. Byla to hodně příjemná žánrovka, která se držela relativně při zemi a byla zkrátka jen o rodince Gerarda Butlera a jejich boji o přežití. Režisér Ric Roman Waugh pak po akčňáku Pád anděla ukázal, že mu spolupráce s Butlerem svědčí a za kamerou umí naservírovat poctivou řemeslnou zábavu. Do kin však snímek vtrhl ve složité době covidové a utržil zde pouhých 52 milionů. Velmi se mu však podle všeho dařilo na všelijakých VOD službách, kde se film podle propočtů ocitl 50 až 80 mega v plusu. A jelikož to už se v Hollywoodu sakra počítá, dočkáme se poněkud nečekaného pokračování.

Ve dvojce se pak samozřejmě vrátí Gerard Butler i jeho filmová manželka Morena Baccarin a za kameru opět usedne prověřený Waugh. A zatímco jednička pojednávala o úprku rodinky před ničivou kometou do bezpečí, pokračovaní se zaměří na jejich krůčky v novém světě po katastrofě, v němž budou hrdinové putovat zmrzlou pustinou a hledat nový domov. No, zní to všelijak a zrovna Greenland není filmem, od něhož by bylo nutné pokračování. Na druhou stranu, zkoumání světa po jeho téměř zničení by mohlo být pod Waughnovým vedením fajn a pokud nám za málo peněz opět nabídne hodně muziky, mohli by být znovu spokojeni i producenti. Natáčení by pak mělo začít v druhé polovině tohoto roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace