Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #165 o Bez výčitek a Rodině na baterky a Cival s tvůrcem Okresního přeboru a Mostu!


ikona
Mr. Hlad
bez výčitekgrand prixjan prušinovskýmostmz livena pivu s civalemokresní přeborseaspiracythe mitchells vs. the machinesthunder force
Akční průšvih, animovaný hit a rozhovor s jedním z nejlepších domácích filmařů současnosti.  

MZ Live s pořadovým číslem 165 je tady a tentokrát jsme se rozhodli pojmout ho poněkud komorněji, takže jsme se na zoomu potkali jen čtyři. A Imf možná chvilku doufal, že se díky tomu stopáž zmáčkne pod hodinu. Marně. Řešili jsme nepovedený akčňák Bez výčitek, animovanou pecku Rodina na baterky, dokument Seaspiracy, netflixovskou komorní sci-fi Utajený pasažér a horor s Amandou Seyfried Co jsme viděli, co jsme slyšeli. A taky jsme se na docela dlouho zakecali u vašich dost výživných dotazů. 

Jako vždycky si můžete MZ Live pustit na Youtube a pokud byste dali raději přednost audioverzi, tak nás najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD

To ovšem není všechno, protože tu máme i další Na pivu s Civalem a tentokrát si dal škopek s Janem Prušinovským, režisérem kultovních seriálů jako Most! a Okresní přebor nebo filmu Kobry a užovky. Řeč byla nejenom o věcech, na kterých pracoval, ale i o tom, co plánuje. Ještě letos totiž dorazí jeho drama Chyby a na příští rok chystá Grand Prix a vy můžete jeho novince pomoci na svět a přispět mu na Donio.cz. S Civalem na pivu najdete samozřejmě taky na Youtube a audio opět na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud vás naše tvorba baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu. Budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace