Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rudá Sonja se chystá do akce


ikona
Mr. Hlad
ant-manconanhannah john-kamenred sonjarudá sonja
Kdo si zahraje slavnou fantasy drsňačku, která se umí ohánět s mečem skoro stejně dobře jako Conan?  

Nové zpracování fantasy Rudá Sonja je jeden z těch projektů, o němž se mluví už sakra dlouho, ale ne a ne vzniknout. Motali se kolem něj Robert Rodriguez nebo Bryan Singer, s rolí hlavní hrdinky byla dlouho spojovaná Rose McGowan a po ní Amber Heard, teď to ovšem vypadá, že se konečně věci začínají hýbat dopředu. Už nějakou dobu víme, že comicsovou drsňačku, která je jen lehce inspirovaná hrdinkou Roberta E. Howarda, ale ke slávě  jí pomohly spíš komiksy, přivede do kin Joey Soloway a produkovat bude jeden z tvůrců Třístovky Mark Canton. A teď konečně našli ideální herečku. 

V Rudou Sonju se promění hodně šikovná Hannah John-Kamen. Ta si akční žánr naposledy vyzkoušela v akční srágoře SAS: Red Notice, kde však vytvořila spíš ženu v nesnázích a nedostala moc příležitost ukázat talent. Má za sebou i filmového Tomb Raidera, největší příležitost ovšem dostala jako (skoro)záporačka Ghost ve dvojce Ant-Mana, kde byla víc než fajn. A taky ji můžete vídat v seriálu Killjoys. Velkou šanci si rozhodně zaslouží, na druhou stranu není to žádná obří hvězda, takže s jejím jménem asi nepřitečou desítky milionů od studií. To by však paradoxně mohlo být k dobru věci a Rudá Sonja by se díky tomu mohla proměnit v nekompromisní eRko. Ale může se stát všechno. Důležité je, že se našla herečka, podle všeho víc než vhodná a snad se konečně začne točit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace