Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gal Gadot chystá ambiciózní sci-fi


ikona
Mr. Hlad
gal gadotjustice leaguemeet me in another lifewonder woman
Představitelka Wonder Woman zkouší změnit žánr. A ukázat, že umí hrát.  

Gal Gadot jsme naposledy viděli jako Wonder Woman a rovnou dvakrát. Wonder Woman 1984 zamířila místo kin rovnou na stream, zrovna moc pochval nesklízela a protože Warneři nechtějí nikomu moc prozrazovat čísla, mohou se tvářit, že jim to je jedno a že to byl stejně hit. Před pár týdny se vrátila v Lize spravedlnosti Zacka Snydera, což byl projekt, kterého se kina taky netýkala, a na konci roku ji uvidíme v netflixovské akci Red Notice, kde se bude moci opřít o star power Dwayna Johnsona a Ryana Reynoldse. Pořád je ale otázka, jestli dovede utáhnout film sama, bez hvězd a bez superhrdinských kostýmů. 

Gadot je ovšem odhodlaná to minimálně zkusit a upsala se romantické sci-fi Meet Me In Another Life. Půjde o adaptaci románu, který napsala Catriona Silvey a má se točit okolo dvou lidí, kteří se náhodně potkají, zjistí, že k sobě mají blízko a pak jeden z nich umře při tragické nehodě. Jenomže pak se potkají znovu, znovu a znovu. Jednou jako umírající pacient a jeho ošetřovatelka, potom na akademické půdě, pak je jeden z nich snílek a druhý cynik, jednou se zamilují, podruhé se z nich stanou přátelé… jenomže si občas vzpomenou na fragmenty ze svých předchozích životů a dojde jim, že musí zjistit, co se to kolem nich děje. Nikdy totiž nemohou vědět, jestli to příští osudové setkání nebude poslední…

Gadot se nejen ujme hlavní role, ale bude i jednou z koproducentek. Diář má celkem plný, takže není jasné, kdy by se mělo začít natáčet a ani kdo napíše scénář nebo kdo se postaví za kameru. Popravdě se však trošku bojím, že podobný herecky celkem náročný projekt by mohl být pro její schopnosti trošku moc. Gal Gadot mě zatím nepřesvědčila, že by byla nějak extra schopná herečka a variace na Atlas mraků by mohla být nad její síly… ovšem budu hodně rád, když se budu plést. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace