Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vin Diesel a režisér Rychle a zběsile opět spojí síly


ikona
Spooner
F. Gary Graymusclerychle a zběsilevin diesel
Akční drsňák se stále snaží vedle Rychle a zběsile vytvořit další úspěšnou franšízu. Najde ji v chystané novince? 

Vin Diesel si sice na nedostatek práce stále nemůže úplně stěžovat a díky autařským šílenostem v sérii Rychle a zběsile má ještě na pár let vystaráno. I on však ví, že rodinné mudrování Doma Toretta se pomalu blíží ke konci a rád by si nastartoval další úspěšnou sérii. Jenže to se mu úplně nedaří. Poslední lovec čarodějnic a Bloodshot skončili nehezkými propadáky, Riddick je pořád u ledu a blbina xXx je jakž takž úspěšná jen díky Asii. Diesel proto nelení a zkouší to dál. Nedávno se upsal adaptaci dětské hry Rock ´Em Sock ´Em Robots a na dalším kousku bude spolupracovat s prověřeným parťákem.

Chystá totiž novinku Muscle, kterou natočí režisér osmého Rychle a zběsile a rapperské pecky Straight Outta Compton F. Gary Gray. Ten sice se svým kouskem zběsilé série překonal miliardu, následující nudný propadák Muži v černém: Globální hrozba ale ukázal, že to s ním je u blockbusterů malinko složitější. S Dieselem natočil také zapomenutý thriller Osamělý mstitel, na který lidé zapomněli zcela po právu. Jejich další spolupráce by pak měla být akční komedií, jejíž scénář sepisují John Swetnam a Malcolm Spellman, showrunner seriálu The Falcon and The Winter Soldier, jenž aktuálně pracuje i na dalším filmu Kapitána Ameriky. O čem Dieselova novinka přesně bude, zatím není jisté. Snad nás ale kvůli návratu ke komedii nečeká další kvalitativní břečka typu Ochránce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace