Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kosmonaut z Čech nabírá parádní obsazení


ikona
Spooner
adam sandlercarey mulliganJohan Renckkosmonaut z Čechnetflixpaul danospaceman
Slavná kniha od českého autora nabírá po Adamu Sandlerovi a režisérovi Černobylu další výrazná jména. 

Nestává se příliš často (vlastně skoro vůbec), abychom psali o hollywoodském projektu s výraznou českou stopou. O to lákavěji pak snímek Spaceman pro našince zní. Novinka na motivy známé knihy Kosmonaut z Čech spisovatele Jaroslava Kalfaře totiž přistála na Netflixu, za kameru se posadí režisér výtečné minisérie Černobyl Johan Renck a v hlavní roli nejspíš opět prokáže své výtečné herecké schopnosti Adam Sandler. Ve filmu si zahraje titulního kosmonauta, jenž je vyslán na nebezpečnou misi k Venuši, kde má sesbírat tajemný prach. Jenže brzy zjistí, že jeho pozemský život se začíná rozpadat a on ztrácí pouto se svou milovanou manželkou. V tu chvíli začne své problémy řešit s hodně podivnou bytostí, která se plíží po lodi. A začne s ní řešit všemožné životní či filozofické otázky a také vyrovnávání se s komunistickou minulostí. Kniha pak podle reakcí není pro každého, její materiál zní však natolik slibně, že kromě Sandlera projekt ulovil další zatraceně nadějná jména.

Tím nejvýraznějším je bez debat Carey Mulligan, která má pořád solidní šanci vyhrát za pár dní Oscara za roli v Nadějné mladé ženě a díky tomuto úspěchu je o ní logicky zase velký zájem. V Kosmonautovi si pak zahraje právě manželku hlavního hrdiny. Dalšími hereckým přírůstkem je v poslední době čím dál obsazovanější Paul Dano, jehož uvidíme v novém Batmanovi či autobiografii Stevena Spielberga. Tyto herecká esa pak doplní ještě Kunal Nayyar alias Rajesh z Teorie velkého třesku. A to už je i se jménem za kamerou opravdu silná sestava, která nám snad udělá na Netflixu velkou radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace