Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Mostu! chystá film nejen pro fanoušky Formulí


ikona
Mr. Hlad
grand prixjan prušinovskýkryštof hádekrobin ferroštěpán kozub
Tvůrce seriálového Mostu! točí nový film a prosí fanoušky o pomoc 

Jan Prušinovský je jeden z nejzajímavějších režisérů, které u nás máme. Diváci si ho budou asi ještě dlouho pamatovat díky kultovnímu a trošku nečekanému megahitu Most!, ale na kontě má i seriály Čtvrtá hvězda nebo Okresní přebor. A zajímavé kousky posílá i do kin, jeho sociální drama Kobry a užovky vysoce převyšuje standard toho, co jsme zvyklí vídat. Ještě letos bychom se měli dočkat jeho romantického dramatu Chyby, ovšem už teď chystá nový projekt s názvem Grand Prix. Scénář je hotový, herci připravení a chybí jediné. Trocha peněz. 

Grand Prix se bude odehrávat v severočeském Cvikově, kde žijí i bratranci Emil a Roman, ale taky zlodějíček přezdívaný Štětka. A všichni milují auta a motoristické sporty. Když se na Emila usměje štěstí a vyhraje lístky na závod Formule 1 v Barceloně, všichni tři se vydají na road trip přes půl Evropy. Na chvíli vypadnou z maloměsta, trochu si vyčistí hlavu a uvidí vysněná auta. Jenomže cesta je dlouhá a stát se na ní může hodně věcí. A než tahle trojice dojede do Barcelony, zásadně to o testuje hranice jejich kamarádství. 

Jan Prušinovský má hotovou desátou verzi scénáře, v hlavních rolích se sejdou Robin Ferro, Kryštof Hádek a Štěpán Kozub a všichni teď prosí fanoušky o pomoc a rozjíždějí crowdfoundingovou kampaň, do níž se můžete zapojit i vy. Vzhledem k tomu, jak dobré věci Jan Prušinovský točí, je celkem dost pravděpodobné, že tahle investice se vám vyplatí. My v každém případě držíme tvůrcům palce, ať se povede vybrat částka, kterou potřebují a ať nám příští rok na podzim pošlou do kin pořádnou pecku. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace