Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Jackman chystá drama s režisérem The Father


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsflorian zellerhugh jackmanlaura dernthe fatherthe son
Po Otci je na řadě Syn 

Až se budou za pár dní rozdávat Oscaři, v herecké kategorii se víceméně očekává souboj Chadwicka Bosemana a Anthonyho Hopkinse. Ten si drama The Father, kde ztvárnil muže trpícího demencí, krade vyloženě pro sebe. Ale je to i tím, kolik prostoru mu dal Florian Zeller. Ten věděl, do čeho jde, protože The Father je adaptace jeho vlastní divadelní hry, takže nejspíš tušil, kde přitlačit a kde ubrat. A natočil film hodný pozornosti, který by si to oscarové zacházení zasloužil. Sám Zeller se navíc evidentně začíná teprve rozjíždět. 

Už teď totiž plánuje drama The Son, které bude podobně jako The Father filmovou verzí jeho divadelní hry a se scénářem mu i tentokrát pomůže Christopher Hampton. Hugh Jackman si tu zahraje muže jménem Peter, který stíhá tak akorát práci, svou partnerku a malé dítě. Takže je docela rozhozený z toho, když u něj doma zazvoní bývalá manželka, s níž má dospívajícího syna Nicholase. A ten začíná být nezvladatelný, kašle na školu a chová se agresivně. A táta je mu u zadku. Napravit staré rodinné bolístky bude běh na hodně dlouhou trať. A možná, že při záchraně své první rodiny bude muset Peter riskovat tu druhou. 

Zeller slibuje velké rodinné drama, Jackman a Dern jsou dost dobří herci na to, aby se člověk začal těšit a sám autor říká, že v příběhu hraje velkou roli životem bující New York, což by mohlo znamenat, že tentokrát na rozdíl od The Father dostaneme i něco filmovějšího. Natáčení by mělo začít ještě letos.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace