Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling ztratí paměť


ikona
Spooner
actorcharlie kaufmanryan gosling
Charismatický herec se po jednom z nejdražších projektů v historii Netflixu přesune k osobitému dramatu.  

Ryana Goslinga jsem sice viděli naposledy v kinech už před třemi lety v Prvním člověkovi, i přes menší filmovou pauzu se však slavný herec momentálně rozhodně nefláká.  Aktuálně pracuje na jednom z nejdražších filmů Netflixu, thrilleru The Gray Man od bratrů Russoových, jehož natáčení se brzy přesune do Prahy, a v plánu má také novou verzi hororového Vlkodlaka či kaskadérský snímek od Davida Leitcha. Jeho diář je tedy aktuálně docela nabitý, i přesto si do něj nyní připsal malinko komornější, ale možná o to zajímavější, projekt.

Zahraje si totiž hlavní roli ve snímku The Actor, jenž bude pojednávat o Paulu Coleovi, který po brutálním napadení v 50. letech ztratil paměť a snažil se vrátit zpátky do života. Což možná nezní na první pohled úplně zajímavě a originálně, tvůrčí tým by ovšem mohl zajistit opak. Scénáře a režie se totiž ujímá Duke Johnson, jeden ze spolupracovníků oceňovaného tvůrce Charlieho Kaufmana, s nímž natočil hodně osobitý snímek Anomalisa, který diváka svým stylem buď úplně mine, nebo naopak zcela odrovná. Prostě klasický Kaufman, jenž se bude na novince podílet z pozice producenta. Dá se tedy očekávat, že i The Actor se vydá hodně svou a neotřelou cestou, která asi nebude pro každého. Gosling má ovšem docela slibnou šanci rozšířit svou filmografii o další malou nezávislou pecku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace