Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhrdina od tvůrce Kick-Ass a Kingsmanů míří do kin


ikona
Spooner
kingsmanmark millarstarlight
Otec nekompromisních komiksových nářezů zase míří do kin. I když tentokrát už bez Matthew Vaughna. 

Mark Millar patří bezesporu mezi nejoblíbenější komiksové tvůrce současnosti. Jeho kousky už totiž dávno nevyhledávají jen věrní čtenáři, ale také hollywoodští producenti a nadšení diváci. Podle jeho brutálních a nekompromisních předloh už totiž vznikl akčňák Wanted, parádní Kick-Ass a v neposlední řadě také Kingsmani, které hodlá režisér Matthew Vaughn těžit nejspíš ještě dlouho. Už za pár týdnů pak vtrhne na Netflix jeho očekávaná seriálová novinka Jupiter´s Legacy. Ano, Millarovy komiksové sešity jsou mezi filmovými tvůrci zatraceně v kurzu a do kin už pomalu začíná mířit další jeho kousek.

Pracuje se totiž na adaptaci jeho komiksu Starlight. Jeho hlavním hrdinou je Duke McQueen, který před 35 let zachránil celý vesmír. Má to ale jeden háček. Vůbec nikdo mu to totiž nevěří. A tak se vrátil zpátky na Zemi, kde se usadil založil rodinu. Jenže po desítkách let se objeví jeho vesmírná loď a stárnoucí superhrdina je nucen vydat se na jedno poslední dobrodružství. Komiks je pak popisován jako mix Flash Gordona a Návratu temného rytíře, což zní jako hodně zajímavá kombinace. Za kameru si pak stoupne režisér Joe Cornish, jenž má na kontě britský Útok na věžák či Chlapce, který se stane králem. Má pak na triku i scénáře k Ant-Manovi a Tintinovým dobrodružstvím, takže s komiksy už zkušenost rozhodně má. Za kamerou sice ještě úplně dechberoucí práci nepředvedl, snad ale dokáže i on Millarovu slibnou předlohu náležitě vytěžit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace