Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka Stevena Spielberga nabírá obsazení


ikona
Spooner
michelle williamspaul danoseth rogensteven spielberg
Režijní velikán chystá osobní snímek o svém dětství. A shání do něj velmi zajímavá jména. 

Hollywoodská legenda Steven Spielberg ani po sedmdesátce nezvolňuje, a i když na jeho nové West Side Story čekáme kvůli pandemii déle, než se čekalo, slavný režisér se rozhodně nefláká. Naopak, už v létě začne točit svůj nejosobnější film. Jak už jste se u nás mohli dozvědět dříve, Spielberg ve spolupráci se scenáristickým parťákem Tony Kushnerem (Mnichov, Lincoln) chystá dosud nepojmenovaný projekt inspirovaný jeho vlastním životem. Konkrétně by se mělo vycházet z jeho dětství a výchově v ortodoxní židovské rodině v Texasu, což samozřejmě velmi ovlivnilo jeho legendární tvorbu. Svou novinku pak Spielberg ohlásil teprve před pár týdny, už za tak krátký čas však dokázal obsadit důležité členy své rodiny.

Spielbergova otce Arnolda si tedy zahraje čím dál zajímavější Paul Dano z pecek Zmizení či Až na krev, jehož příští rok uvidíme v novém Batmanovi. Spielbergův otec pak zemřel loni ve 103 letech a jak asi většina fanoušků filmové ikony dobře ví, jejich komplikovaný vztah do velké míry ovlivnil režisérovy počiny. Maminku si pak zahraje Michelle Williams a oblíbeného strýčka Stevena se zhostí Seth Rogen. A to už je solidní herecká sestava, která by měla bez problémů zajistit potřebnou kvalitu. Nemělo by pak jít podle všeho o naprosto realistické ztvárnění Spielbergových blízkých a čekají nás dle všeho scenáristické úpravy. I přesto nás však evidentně čeká velmi osobní sonda do režisérových vzpomínek, na níž jsem já osobně velmi zvědavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace