Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zase comicsy? Ano!


ikona
imf
comics
 

V posledních letech se comicsy dostaly na vrchol potravního řetězce a s přehledem kralují letní sezóně. Je to víceméně nová odrůda akčních filmů, zabalených do fantasy kabátku, stravitelného prakticky kýmkoliv. S rostoucím vlivem tohoto žánru se zvyšuje i důležitost největšího svátku comicsových fandů - Comic Conu - který se letos opět konal v San Diegu. Za 65 dolarů se tam čtyři dny můžete oddávat nejrůznějším radostem - obdivovat plakáty chystaných filmů, sledovat exkluzivní upoutávky nebo besedovat s režiséry adaptací a autory comicsů. Prostě ráj všech comicsáků.

My jsme tam nebyli, ale americké novinkové servery už tři dny nemluví o ničem jiném a tak jsme se rozhodli pár zpráv a obrázků zprostředkovat (za fotky děkujeme hrdinným rekům z Comingsoon.net a Joblo.com). Není to úplně nezajímavé, posuďte sami.

U třetího Spideyho, zřejmě nejočekávanějšího comicsů vůbec jsme se dočkali nových ukázek (snad se objeví i na internetu), ve kterých se Eddie Brock proměňuje ve Venoma a Spidey brání Sandmanovi, aby zasáhl nevinné lidi. Jako štít při tom používá vagón metra, který je však postupně "konzumován" pískem. K mání jsou i mp3 z besedy s tvůrci: Poslechněte si Sama Raimiho, Parkera a Mary Jane a Venoma, Sandmana a Gwen Stacy (upozorňuji, že je to poměrně zahuhlané, takže musíte být obzvlášť soustředění). K mání je i pár sexy obrázků.



Marvel rozhodil i pár informací o comicsech, které hodlá vyrábět na vlastní pěst. O Louisu Leterrierovi jako režisérovi nového Hulka už jste slyšeli. Leterrier prozradil, že hlavním tématem bude souboj Bruce s Hulkem... Bruce se ho bude chtít zbavit. Bude to jako Jekyll a Hyde. Hodně temný film. Jak už jsme informovali pod minulou novinkou, rozpočet bude kolem 100 milionů a Eric Bana ještě není úplně ze hry a podle všeho se dočkáme méně CGI, než v původní verzi od Anga Lee.

Druhým marveláckým želízkem v ohni je Iron Man pod taktovkou Jona Favreaua. Byl odhalen teaser poster (tj. zřejmě ne finální verze) a Favreau prozradil, že oblek hlavního hrdiny bude mít blízko k Robocopovi. Jeho první verze bude z šedého kovu, protože si Tony Stark oblek vyrobí z materiálu dostupného v zajetí, až později se objeví klasická žlutočervená verze. Hlavním záporákem filmu bude Mandarin, který v comicsu vypadá snad ještě kýčovitěji než Iron Man (a to je co říct!). Jak se Favreau vyrovná s jeho kostýmem a hlavně s obsazením této role, to se teprve uvidí. Uvidíme, který z filmů se začne natáčet dříve. Výroba Hulka odstartuje v dubnu 2007, Iron Man má stanovenu zatím pouze premiéru (2. 5. 2008).

Marvel má samozřejmě na Comic Conu největší zastoupení a tak můžeme nabídnout mp3 z besedy nad Ghost Riderem (tady), nebo se zasmát tomu jak si Tim Story stěžuje, že v první Fantastické čtyřce měl svázané ruce, ale že teď teda uvidíme. Hmm... dobře. "Fantastic Four and the Silver Surfer" zřejmě nebude finální název, tvůrci dokonce vyzvali i fanoušky, aby případně vymysleli nějaké vlastní. Asi už jim došli vlastní copywriteři. :) Ostatní comicsové stáje se spolehly na nejsilnější tahouny. Druhého návratu Supermana bychom se podle Singera měli dočkat v roce 2009 (ještě uvidíme co na to řeknou producenti) a Jokera v dalším Batmanovi si prý zahraje Heath Ledger. Odmítám tomu věřit a budu se dál modlit za toho Brodyho. :)

Fanoušky Franka Millera jistě potěší dva postery k 300 (přímo na místě byl k vidění i první teaser trailer):

Fanoušci Želvích nindžů se mohou pro změnu rozplynout nad character postery svých oblíbenců. Trochu mi chybí Trhač a Tříska, ale želváci jsou taky fajn:


A nakonec pár kousků, které s comicsy až tak nesouvisí. Postery z Grind House (ten Rodriguezův je megacheesy, ten Tarantinův pro změnu megapodivný), nové parodie od tvůrců Soumraku mrtvých a nakonec pingpongová šílenost Balls of Furry. Výživné.



© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace