Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Běžící muž se dočká nové verze


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggeredgar wrightlast night in sohorunning manstephen king
Nejdrsnější reality show se vrací 

Arnold Schwarzenegger natočil během své dlouhé kariéry spoustu klasik, které dodnes běží pravidelně v televizi, ovšem Běžící muž byl vždycky považovaný spíš za druhou ligu. Vedle Predátora, Pravdivých lží nebo Terminátorů je to zkrátka trochu volovina. Ale zábavná. Arnold se tu musel zúčastnit reality show, při níž ho naháněla parta bizarních zabijáků. Celé to mělo šíleně 80s atmosféru a i pár dobrých nápadů, ale přeci jen to pořád bylo béčko. Teď se však Běžící muž vrátí, i když možná v trošku jiné podobě, než by Arnieho fandové čekali.  

Nová verze by totiž neměla být remake, ale spíš další adaptace knižní předlohy, kterou napsal Stephen King pod pseudonymem Richard Bachman. V ní je příběh víceméně podobný, hlavní hrdina Ben Richards utíká před všemocnou společností a jejími likvidátory. Celkově jde však o podstatně temnější záležitost a navíc se odehrává na prostoru několika týdnů, není to jen párhodinová naháněčeka. Nás ale zajímá hlavně to, že za kamerou bude Edgar Wright. 

Režisér Baby Drivera, Soumraku mrtvých nebo Jednotky příliš rychlého nasazení se už v minulosti párkrát vyjádřil v tom smyslu, že Běžícího muže miluje a rád by si natočil vlastní verzi. Teď se mu to splní. Scénář spolu s ním píše Michael Bacall, který má na svědomí i Scott Pilgrim proti zbytku světa, ale pokud se bojíte, že z toho Wright udělá nějakou legraci, tak to asi není nutné. Ještě letos totiž do kin dorazí jeho Last Night in Soho, což by měl být regulérní horor a režisér v něm zkusí ukázat, že se nebojí vyprávět i trošku vážnější příběhy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace