Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se druhé Ality na Disney+?


ikona
Spooner
alitadisney+robert rodriguez
Má Alita reálnou šanci na sequel, nebo jde jen o plané naděje? 

Adaptace legendární mangy Alita: Bojový anděl to neměla se svou cestou na plátna zrovna jednoduché, nakonec se ovšem docela zadařilo. Z Ality se stalo velmi zábavné sci-fi překvápko a Robert Rodriguez ukázal, že s ním u velkých blockbusterů ještě musíme počítat. Jenže i když kritici i diváci hlásili spokojenost, na odklepnutí sequelu to bohužel nestačilo. Snímek sice v kinech utržil přes 400 mega, vzhledem k rozpočtu takřka 200 milionů to ovšem nebyla taková hitparáda. I přesto se však o dvojce sem tam mluví, fandové by ji chtěli a samozřejmě by po ní touží i sám Rodriguez. A právě on si myslí, že sequelu svítí ještě jiskřička naděje.

V rozhovoru pro magazín Forbes totiž řekl, že by se Alita mohla se svým pokračováním vrátit na Disney+. Tato značka patřící původně studiu Fox totiž Disneymu samozřejmě spadla do klína a právě stream by byl podle režiséra pro případný sequel ideálním domovem. Film má totiž podle něj svůj nastavený svět, solidní fanouškovskou základnu a na rozdíl od jedničky, která byla ve výrobě opravdu mnoho let, by neslupl tolik peněz. A Rodriguez pak nejspíš spoléhá na to, že má nyní na streamovací službě dobré jméno. 

Jeho epizoda seriálového Mandaloriana totiž po právu sklidila nadšené ohlasy a on i díky tomu dostal na starosti spin-off The Book of Bobba Fett, u něhož si kromě produkce nejspíš opět sedne i za kameru. A pokud bude i tento jeho kousek na Disney+ slavit úspěch, možná se mu podaří tamní kravaťáky přeci jen ukecat. Ano, jsou to zatím jen zbožná přání a Disney dosud oficiálně druhou Alitu neplánuje. Rodriguez ale podle všeho začíná doufat, že se mu dvířka k této možnosti brzy otevřou. Co myslíte, slušelo by to Alitě na streamu, nebo byste si dali raději případný sequel v kinech?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace