Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Buďte svině!


ikona
imf
martin kihn
 

Proč? Pomůže vám to v kariérním postupu. Alespoň to naznačuje knížka A$$hole!: How I Got Rich & Happy by Not Giving a F#@% About You, na kterou právě Warneři koupili práva. Název zřejmě nepotřebuje překlad (pokud se filmu bude jmenovat stejně, rozhodí nám to svojí délkou design ;). Je to víceméně sborník skutečných příhod autora Martina Kihna, kterému jednoho dne v práci šéf řekl, že by ho rád povýšil, jenže je prostě příliš měkkej/milej/neprůbojnej. Martin se slzami v očích sledoval, jak povyšují zákeřného floutka, jenž do firmy nastoupil mnohem později než on a jakmile dopadla poslední slza do poháru trpělivosti, se vším seknul a rozhodl se, že změní svůj život.

Z Dušína se tak stal Mažňák. Martin začal navštěvovat kurzy asertivity a najal si jednoho z těch dnes tolik populárních motivátorů. Aby vybudil svojí agresivitu začal se věnovat boxu. Když vás podobná touha popadne ve čtyřiceti a snažíte se jí násilím natlačit do hlavy, může to dopadnout tragicky. Martin sice sehnal dobře placenou práci a daří se mu stoupat na firemním žebříčku, ale jeho soukromý život je v troskách a díky jeho nové povaze s ním nevydrží ani přítelkyně, ani kamarádi.

Otázkou je, zda bude podobná zápletka stačit na celovečerák. Kihnova knížka by totiž musela být k prasknutí nacpaná originálními historkami, aby se vymanila z úzké škatulky životních mouder, které dobře známe: S poctivostí nejdřív pojdeš a Pro dobrotu, na žebrotu. Kihn se totiž teprve chystá knihu vydat, takže by to celé mohlo vypadat ze strany Warnerů jako neuvážený krok, ale stačí zašmejdit na Amazonu a najdete jeho starší dílko House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time (ať žijí dlouhé názvy), které se těší značnému úspěchu. Proto se dá očekávat, že i Kihnův "životopis" bude mít grády. A kdo ví, třeba vydělá tolik peněz, že si bude moct dovolit reverz k Mirku Dušínovi. Nebyl by to happyend?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace