Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peter Dinklage bude kultovní superhrdina


ikona
Mr. Hlad
game of throneshra o trůnypeter dinklagethree billboardstoxic avenger
Představitel Tyriona se nefláká ani po konci Hry o trůny 

Peter Dinklage je zatraceně dobrý herec a v posledních sezónách Hry o trůny byl asi jediným důvodem, proč na tuhle fantasy pořád koukat. Na první pohled pochopitelně zaujme díky své malé výšce, ale v minulosti mnohokrát řekl, že odmítá role, které by byly založené právě na ní. A zajímají ho projekty, kde se může předvést jako herec. Takže jsme ho mohli vidět v X-Men: Budoucí minulost, pecce Tři billboardy kousek za Ebbingem a teď chystá Cyrana s Joem Wrightem, režisérem Pokání. A pak se stane superhrdinou. I když ne úplně obyčejným. 

Dinklage se objeví v hlavní roli remaku béčkové klasiky Toxic Avenger. Jejím hrdinou je naivní uklízeč, ze kterého si všichni dělají srandu, když ale spadne do kádě s toxickým humusem, změní se ve zmutované monstrum a stane se možná trochu nečekaně superhrdinou. A musí ochránit svoji rodinu, kamarády i rodné město před zkorumpovanými lumpy. Toxic Avenger od studia Troma se časem rozrostl na celkem velkou sérii, dočkal se i muzikálové adaptace a dnes je považovaný za kultovní podívanou. 

Nové verze se ujme Macon Blair, jenž před pár lety natočil pro Netflix krimi I don't Feel At Home In This World Anymore a s Dinklagem a Joshem Brolinem chystá i komedii Brothers. Jsme rozhodně zvědaví, co z toho vyleze, protože Hollywood, diváci a konec konců celý svět rozhodně potřebují víc zmutovaných superhrdinů, které hraje Peter Dinklage. 

---

Vytáhni v hospodě: Dinklage už si superhrdinský žánr vyzkoušel i jako klaďák. Objevil se ve trojce Avengers jako Eitri. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace