Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman dorazí ještě letos. Ale na HBO Max!


ikona
Mr. Hlad
chris pinegal gadothbo maxpatty jenkinswarner broswonder womanwonder woman 1984
Ambiciózní komiksovka se letos procpe nejenom do kin 

U Warnerů se nejspíš vsadili, že tu Wonder Woman 1984 k divákům letos dostanou, ať se děje cokoliv. Před pár týdny jsme se dozvěděli, že letos v kinech neuvidíme ani akční komedii Free Guy s Ryanem Reynoldsem, ani detektivku Smrt na Nilu a návrat komiksové amazonky tak měl být poslední velký film, který se tvářil, že dorazí ještě letos. Ovšem nikdo tomu moc nevěřil. Covid řádí, kina jsou ve většině světa zavřená a nikdo by se na Warnery nezlobil, kdyby film zase odložili. Ale neodložili. 

Wonder Woman 1984 dorazí do kin 25. prosince. Tedy do kin v zemích, kde kina nejsou zavřená a kde se může promítat. A v Americe bude mít premiéru ve stejný den i na HBO Max. Spousta filmů se letos s kovidovou situací vyrovnala tak, že zamířila místo do kin přímo na streamovací služby, ale komiksovka s Gal Gadot je rozhodně největší. Jasně, byla tu Mulan, za tu si však uživatelé Disney+ museli připlatit, což nemá být případ Wonder Woman 1984. Kdo má HBO Max, ten si den po Vánocích prostě bude moct film pustit. 

Warneři se teď ohání tím, že za všechno může covid, ale že hlavně chtějí vyjít fandům vstříc, takže kdo bude chtít jít do kina (ne všechna jsou v Americe zavřená), ten může vyrazit hned po tom, co se naláduje cukrovím. A kdo ne, ten si může pozvat Gal Gadot domů. Jason Kilar od Warnerů však zároveň říká, že si je vědom toho, že vstupují do nezmapovaných vod a že spočítat, jestli se to celé vyplatí nebo ne, nebude žádná sranda. Ale na výsledek jsme dost zvědaví. Úspěch a neúspěch WW 1984 může být rozhodují v tom, jak by mohl vypadat filmový průmysl v příštích letech.

Mezinárodní premiéru bude mít Wonder Woman 1984 ve vybraných zemích už 16. prosince. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace