Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulk má opravdu zelenou!


ikona
imf
comicshulkmarvel
 

A teď už má i režiséra. Mnozí hláškám o druhém Hulkovi nevěřili a to ani ve chvíli, kdy jsme vás začali zasypávat novinkami o aktivních přípravách. Jakmile Eric Bana definitivně prohlásil, že ho naštvaný Bruce Banner nezajímá (resp. by ho možná zajímal, ale jsou problémy s právy, protože Bana má opci na sequel pod hlavičkou Universalu... je to složité), rozhodl se Avi Arad jít přes mrtvoly a obsadit někoho jiného. Momentálně na adaptaci tlačí horem spodem, dokonce se spekuluje o tom, že by film mohl navštívit kina ještě v roce 2007, což by bylo 30 let po prvním televizním Hulkově debutu, jenž se jmenuje stejně jako chystaný "sequel" - Incredible Hulk. Problémy s egem a kulatými výročími zjevně nemá jen James Bond.

Bez Bany a s nějakým indočínským režisérem za opratěmi projektu bychom mohli Hulka rovnou zahodit na smetiště dějin, ale Avi Arad při výběru režiséra použil hlavu, což je pochod, který mnoha fanouškům při stejné operaci během obsazovaní Iron Mana citelně chyběl (Favreauovi i tak věřím... ostatně připadá mi, že Iron Man je tak nebo onak v comicsové podobě nezfilmovatelný, naivitou možná převyšuje i Supermana ;). Hulk ale nedostane do vínku žádného videoklipového zelenáče, Avi Arad mu naservíroval áčkovou francouzskou reprezentaci.

Ano, mluvím o Louisi Leterrierovi, který ve své rodné zemičce natočil pod dohledem Luca Bessona oba Kurýry a také Utržený ze řetězu. Tahle svatá trojice je sama o sobě vizitkou jako hrom, zvlášť ve druhém Kurýrovi totiž Leterrier předvádí s "běžným smrtelníkem" Jasonem Stathamem scény, za které by se nemusel stydět ani Peter Parker. Ani nechci domyslet, co jeho zvrácená mysl provede s monstrem, které pro zábavu vrhá tanky do dáli. O kvalitách scénářů Luca Bessona si můžeme myslet cokoliv, stejně jako o psaní Zaka Penna (X-Men: Last Stand), ale Arad sám naznačil, že dvojka bude čistokrevná "Hulk! Smash!" jízda a tomu odpovídá i hlavní záporák - Abomination, který si ve velikosti, síle a zuřivosti nijak nezadá s Hulkem. Čeká nás souboj Titánů a pokud to Leterrier nepřezene s trikovou stránkou, případně si pozve nějakého choreografa, možná se začnu na tu zelenou příšeru i těšit.

Leterrier projevil zájem o natočení nějakého comicsu už před dvěma lety. Je velkým fanouškem Marvelu. Když se začalo spekulovat o režisérovi druhého Hulka, oslovil Arada a na jeho žádost vyrobil dva ukázkové storyboardy a vlastní studii zeleného hrdiny. Zjevně byla víc než přesvědčivá. Teď ještě zbývá přesvědčit nás. Třeba tím že se v hlavní roli objeví někdo smysluplný. Kdo by mohl nahradit Banu? A kdo nahradí Betty? Uvítáme vaše názory, jako obvykle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace