Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Sebevražedný oddíl prý bude šíleným komediálním eRkem


ikona
Spooner
dcharley quinnjames gunnjoel kinnamanjohn cenamargot robbiesebevražedný oddílsuicide squadwarner
Suicide Squad dostanou polo reboot od James Gunna, který se vydá hodně jinou cestou. 

Na nový Sebevražedný oddíl, jenž by měl divákům napravit chuť po zatraceně rozpačitém pokusu Davida Ayera, si sice ještě chvíli počkáme, nedávný sneak peek ovšem vnadil na to, že tentokrát se tvůrci vydali tím správným směrem. Ukázané záběry i náznaky akce vypadaly skvěle, stejně jako správně uvolněné herecké obsazení a naznačený styl ukazoval, že tentokrát by se James Gunn s jakýmsi polovičním rebootem mohl trefit do černého. Mnoho fanoušků ovšem samozřejmě zajímá, jestli se u návratu Harley Quinn a spol. dočkáme drsného eRka, nebo se na něj bude jen marně vnadit jako v případě prvního Suicide Squad. I když nic není samozřejmě černé na bílém, podle jedné z hlavních hereckých hvězd Joela Kinnamana by to na druhý pokus opravdu mělo vyjít.

The Suicide Squad je totiž podle něj brutálním eRkem a zejména šílenou komedií, která se nejspíš nebude držet při zemi. Ano, komedií. James Gunn se nepřekvapivě rozhodl ve stylu svých Strážců galaxie vydat odlehčenější cestou. Kinnaman se prý u každé stránky scénáře smál od ucha k uchu a režisér mu pomohl najít jeho komediální polohu. Takže i s jeho charakterem Ricka Flaga by mohla být větší sranda než posledně. Herec pak chválí zbytek obsazení v čele s Johnem Cenou a jeho komediálním timingem. Evidentně nás tedy čeká akční komediální jízda, u níž by eRkové sliby nemusely být už plané. Warneři asi přeci jen věří nepřístupnému ratingu po Jokerovi mnohem víc a James Gunn má zdá se jejich plnou důvěru. Takže to zatím nevypadá na to, že by se tentokrát tahalo za přístupnou záchrannou brzdu. Přeci jen velká kupa postav musí nějak pořádně umřít. Uvidíme tedy, zda to na druhý pokus konečně vyjde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace