Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham a režisér Podfu(c)ku opět spojí síly


ikona
Spooner
cash truckfive eyesguy ritchiejason stathampodfu(c)k
Staří kámoši a věční parťáci Jason Statham a Guy Ritchie spolu jen tak točit nepřestanou.  

Jason Statham se v posledních letech nachází z komerčního hlediska asi na vrcholu kariéry a Guy Ritchie nedávnými Gentlemany zase potvrdil, že má stále parádní režijní formu. Tihle dva staří kámoši se pak znají už přes dvacet let a jejich první filmy Sbal prachy a vypadni i následný Podfu(c)k oběma rozjely kariéru. Britská dvojka se pak ještě sešla u nepříliš povedené gangsterky Revolver a aktuálně je v postprodukci jejich další filmová spolupráce, drsný thriller Cash Truck. Statham s Ritchiem si zkrátka sednou a evidentně si od sebe nechtějí ani moc odpočinout. Chystají totiž spolu další, v pořadí už pátý, snímek. A stejně jako v případě Cash Truck, i tentokrát se vydají od původních gangsterek dost jiným směrem.

Novinka Five Eyes totiž bude špionážním thrillerem, v němž si Statham zahraje agenta, jenž je rekrutován titulní špiónskou organizací. Zde má za úkol vypátrat novou ničivou zbraň, která může ohrozit celý svět. Spojí proto své síly s expertem ze CIA a infiltruje se do úzkého kruhu nebezpečného obchodníka se zbraněmi. Guy Ritchie už v neprávem přehlíženém filmu Krycí jméno U.N.C.L.E. prokázal, že mu jdou špionážní kousky hezky od ruky a Jason Statham asi v podobné roli taky nebude mít sebemenší problém. Natáčení by pak mělo začít ještě letos na podzim. Tento projekt pak na papíře vypadá jako solidní sázka na jistotu a už příští rok se ostatně ve zmiňovaném Cash Truck dozvíme, zda to Stathamovi s Ritchiem stále společně šlape tolik, jako před lety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace