Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Evil Dead našlo režiséra


ikona
Spooner
Bruce Campbellevil deadlee croninsam raimi
Známá hororová série od Sama Raimiho ještě neřekla poslední slovo. Vrátí se i Ash v podání Bruce Campbella?  

Evil Dead patří mezi kultovní hororové pecky, na kterých velká řádka z nás vyrostla a představila Sama Raimiho Hollywoodu. A i po mnoha letech má tahle značka, jež dokázala skvěle míchat hororovou atmosféru s porcí parádních hlášek a humorem, slušný zvuk. Remake z roku 2013 od Feda Alvareze sice pohořel, seriálové pokračování Ash vs. Evil Dead, do níž se naplno vrátil i hlavní borec série Bruce Campbell, bylo ovšem hodně fajn. Ani po skončení seriálu však nedávají producenti od tohoto kousku ruce pryč. O dalším filmu se mluví už poměrně dlouho, nyní to však vypadá, že bychom se ho mohli dočkat dříve, než jsme čekali.

Campbell totiž v novém rozhovoru prozradil, že práce na dalším zářezu jsou v plném proudu a projekt už má dokonce i název a režiséra. Snímek Evil Dead Now tak natočí režisér Lee Cronin, jenž má na kontě loňský horor The Hole in the Ground. K režii si ho údajně vybral samotný Raimi, s ním spolupracoval na seriálové antologii 50 States of Fright. Nové Evil Dead pak nebude remakem ani sequelem předchozích dílů, mělo by se jednat o samostatný příběh se zcela novými postavami. Bruce Campbell pak znovu potvrdil, že už svou motorovku pověsil na hřebík a coby Ash se v novém snímku nevrátí. Cronin se kromě režie ujme i scénáře a zdá se, že bychom se filmu mohli dočkat docela brzo. Tak snad to dopadne lépe než zmiňovaný pár let starý remake.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace