Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Doctora Strange natočí sequel legendární fantasy


ikona
Spooner
david bowiejennifer connellylabyrintscott derricksontilda swinton
Osobitá fantasy klasika osmdesátých let, Labyrint, se dočká sequelu. Kdo by mohl nahradit Davida Bowieho? 

Labyrint patří mezi klasiky, jež se v Čechách bohužel neprotlačila mezi rodinné pecky neustále rotující v televizi, minimálně ve Spojených státech jde ovšem pořád o těžkou kultovku. Osobitá fantasy z dílny Jima Hensona s tehdy mladičkou Jennifer Connelly zachraňující svého malého bratra z kouzelného knižního světa a ze zajetí zlého krále v podání Davida Bowieho je navíc peckou i po více než 30 letech. O možném pokračování se pak v Hollywoodu mluví už nějaký pátek a jeden čas se okolo něj motal např. Fede Alvarez, režisér nového Evil Dead či sympatického hororu Smrt ve tmě. Nakonec se ovšem Labyrintu ujme jiný tvůrce s hororovými kořeny.

Režisérem dalšího Labyrintu se totiž stává Scott Derrickson, režisér hororů Sinister či V moci ďábla a samozřejmě marvelovky Doctor Strange. A jelikož druhý díl s Benedictem Cumberbatchem nakonec místo něj natočí Sam Raimi, má Derrickson na volné pokračování fantasy docela dost času. A vzhledem k malinko temnějšímu hávu Labyrintu se zdá být pro další díl správnou volbou. Zatím není jasné, o čem nový Labyrint bude či zda se vrátí Jennifer Connelly. Už se ovšem rozjely spekulace, či spíš internetová přání, že by se role Davida Bowieho mohla nyní ujmout Tilda Swinton. Tak uvidíme, zda se tentokrát fantasy klasika konečně dočká sequelu, nebo půjde jen o další marný pokus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace