Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney chystá hraného Herkula od tvůrců Avengers: Endgame


ikona
Spooner
anthony russoavengersdisneyherkulesjoe russo
Hrané předělávky oblíbených Disneyho pohádek pokračují. Kdo se podívá do kin po Popelce, Aladinovi, Krásce a zvířeti či Lvím králi? 

Disneyho strategie na úspěšné filmové hity je v posledních letech docela jednoduchá. Prostě natočí něco ze světa Marvelu, Star Wars, animák od Pixaru a spol. a do toho servírují ještě hrané předělávky svých úspěšných pohádek. Ty sice v některých případech prošumí a řadí se mezi propadáky (loňský Dumbo), v mnohých případech z nich ovšem u Disneyho vykouzlí miliardový megahit ve stylu Krásky a zvířete či Lvího krále. U Mickey Mouse proto hodlají v této strategii pokračovat i nadále, ještě letos se snad dočkáme bojovné Mulan a čeká nás i Cruella ze 101 dalmatinů či Malá mořská víla. A nyní producenti přidávají do hrané sestavy další oblíbený animák.

Hrané verze se totiž dočká i animovaný Herkules z devadesátých let. Toho já osobně počítám mezi průměrnější disneyovky, z které mi v hlavě zůstal jen stylový záporák Hádes, své fandy ovšem tenhle kousek i z nostalgických důvodů rozhodně má. Novou verzi pak sepíše Dave Callaham, jenž má na kontě první Postradatelné, blížící se Wonder Woman 1984 a chystanou marvelovku Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, díky níž možná tento pohádkový kšeft dostal. A jelikož chce mít Disney jistý další miliardový hit, produkce se ujmou bratři Russoové, kteří mají u hollywoodského megalomana po (nejen) Avengers: Endgame asi dveře vždy otevřené. Zatím není jasné, jestli se bude scénář sterilně držet předlohy jako např. v případě Lvího krále, nebo se dočkáme trochu jiného příběhu bez hudebních vložek. Já osobně bych byl raději za druhou možnost. Co vy, dali byste si hraného Herkula, nebo vám tato pohádka nic moc neříká?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace