Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké filmy dorazí kvůli koronaviru na obrazovky podstatně dřív?


ikona
do_Od
digitálnídisney+filmykoronaviruspremiérystahovánístreamovací služby
Studia se v době karantény předhání v posílání nových filmů na domácí obrazovky. 

Zatímco koronavirus dál decimuje zdravotnický personál, starší a nemocné lidi, a taky světovou ekonomiku, začínají se mnozí pomalu přizpůsobovat. Platí to i pro filmový průmysl, který rychle zrušil pár nejbližších premiér, několik filmů odsunul a menší a nedávné filmy začal posílat na domácí nosiče a k digitální koupi o měsíce dřív. Níže tak najdete přehled těch nejzásadnějších filmů, které si budete už brzy moct vychutnat z pohodlí vlastního gauče.

Trollové: Světové turné dorazí do kin 10. dubna, jelikož těch kin ale nebude mnoho, ještě tentýž den si je budete moci digitálně zakoupit. Odvážný krok ze strany Universalu. Zítra, tedy 27. března, pak dorazí disneyovka Volání divočiny, remake černé švédské komedie Downhill s Willem Ferrellem a Julií Louis-Dreyfus, nebo kanadské drama I Still Believe o boji s rakovinou. Před pár dny přispělo svými díly taky studio Warner Bros., jejich snímky Harley Quinn: Birds of Prey a Gentlemani už rovněž máte možnost zhlédnout doma. Společně s nimi dorazilo taky právnické drama Just Mercy s Jamiem Foxxem a Michaelem B. Jordanem, komiksový Bloodshot, nebo sportovní drama The Way Back s Benem Affleckem. Ještě pak připomenu, že věci jako FrčímeNeviditelný, Emma a Lov už jsou venku asi týden.

Co se streamovacích služeb týče, zatím se žádná revoluce nechystá. Na Disney+ tak sice od 3. dubna najdete Frčíme, a před pár týdny tam dorazilo druhé Ledové království, konkurenční Netflix shrábnul práva ke komedii The Lovebirds s Kumailem Nanjianim a Hulu zase ukořistilo nezávislárnu Big Time Adolescence s Petem Davidsonem, chystané blockbustery však na HBO, Netflixu, ani Disney+ v dohledné době neuvidíte, protože studia stále raději pár měsíců počkají a zkusí to v kinech, kde jim hrozí miliardové zisky, než aby ulovily pár milionů odběratelů na měsíc či dva ze streamů. Což bohužel dává z finančního hlediska smysl, ale mrzí nás to stejně. Nevím jak vás, ale taková Black Widow by mě k tomu pořízení VPN a registraci na Disney+ asi už dokopala.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace