Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Dannyho parťáků a Nákazy chystá dobovou kriminálku


ikona
Spooner
Cedric the Entertainerdon cheadlejon hammkill switchsebastian stansteven soderbergh
Osobitý režisér nepolevuje a po Pracím automatu chystá další projekt plný známých tváří. A opět zkouší trošku jiný žánr. 

Ještě před pár lety se zdálo, že se režisér Steven Soderbergh na natáčení filmů nadobro vykašlal a raději se přesunul do televize, kde vytvořil např. parádní lékařský seriál Knick. Režisérova filmová pauza ovšem trvala jen pár let a on už zase vesele natáčí. A střídá přitom jeden žánr za druhým. V poslední době jsme tak od něj mohli vidět osobitou kriminální komedii Loganovi Parťáci, finanční Prací automat a či sportovní  High Flying Bird. Ne vždy se sice jeho žánrové výlety úplně povedou, většinou ale rozhodně umí vzbudit pozornost. A i ve svém novém projektu se Soderbergh vydá zcela jiným tvůrčím směrem.

Jeho novinka Kill Switch totiž bude dobovou kriminálkou z 50. let z Detroitu, v níž budeme sledovat trojici kriminálníků, kteří provedou riskantní vloupání. Jenže to nevyjde úplně podle plánu a oni začnou přemýšlet nad tím, zda je někdo nepodrazil. Po stopě jim navíc začne policista, jehož by si měl zahrát Jon Hamm, jehož vidíme ve výrazných projektech na můj vkus pořád po hříchu málo. Ani zbytek obsazení pak rozhodně není obsazen neznámými jmény a v projektu se dále objeví Don Cheadle, komik Cedric the Entertainer či představitel Winter Soldiera, Sebastian Stan. Uvidíme, zda bude Soderberghův kousek stoprocentní kriminálkou, nebo do ní vloží trochu svého osobitého humoru. Už teď ale zní tato kombinace celkem lákavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace