Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indyho pátá akce se blíží. Kdy bude natáčení a premiéra?


ikona
Spooner
harrison fordindiana jonesindiana jones 5steven spielberg
Harrison Ford už si pomalu chystá klobouk a bič. Stihnou se Spielbergem plánovanou premiéru? 

O pátém filmovém dobrodružství Indiana Jonese se mluví už nějaký ten pátek a já osobně jsem po ne zrovna povedeném Království křišťálové lebky doufal, že Steven Spielberg a Harrison Ford nechají na stará kolena tuhle značku už spát. Na druhou stranu, Indy je prostě Indy a tato legendární postava nás s touto dvojicí logicky bude zajímat vždycky. A pořád lepší, než abychom se dočkali obávaného a zbytečného rebootu. I když to vypadalo, že o pátém filmu se spíš mluví, než aby se s ním výrazně pokročilo, natáčení se možná rozjede docela brzo.

Podle nedávných slov Harrisona Forda by totiž natáčení mohlo začít během následujících pár měsíců. Trénování do formy Indiana Jones pak Ford podle vše začne do dvou měsíců. Slavný herec pak v rozhovoru řekl, že si je vědom svého věku a bude dělat vše proto, aby nevypadal na stará kolena v kůži legendárního charakteru hloupě. Zpráva o blížícím se natáčení tak je pro fanoušky dobrou zprávou. Premiéra je však naplánována na 9. července příštího roku, takže tvůrci budou muset malinko zabrat 

Steven Spielberg totiž aktuálně maká na nové verzi West Side Story, s níž by chtěl možná zaútočit na Oscary, a okolo dalšího obsazení pátého Indyho je docela ticho. Snad tedy nebyla Fordova slova o blížícím se natáčení příliš optimistická. Na druhou stranu, Spielberg patří mezí známé režijní rychlíky, jenž dokáže filmy natočit neskutečně rychle, a scénář Davida Koeppa je údajně hotov. Pokud se tedy natáčení nakonec neposune, měla by to režijní legenda dle mého v pohodě zvládnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace