Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Forresta Gumpa a Návratů do budoucnosti se vrací ke sci-fi


ikona
Mr. Hlad
aresback to the futurecontactforrest gumprobert zemeckisthe witches
Konečně další zemeckisovská sci-fi! 

Všichni víme, že Robert Zemeckis je režisérský bůh. Natočil trilogii Návrat do budoucnosti, Forresta Gumpa, Kontakt nebo Trosečníka. Pak ovšem věnoval několik let své kariéry podivným animákům jako Polární expres a Beowulf. Ani jeho poslední filmy příliš nezaujaly, Spojenci a Vítejte v Marwenu kiny víceméně profrčely bez většího zájmu a zatím se moc nemluví ani o adaptaci příběhu Roalda Dahla Čarodějnice, která bude mít premiéru letos. Ale to samozřejmě neznamená, že nejsme zvědaví na to, co tenhle filmařský génius kutí dalšího. A kutí docela zajímavou věc. 

Zemeckis je podle všeho jen krůček od podepsání smlouvy na režii sci-fi Ares. Scénář napsala autorka Captain Marvel Geneva Robertson-Dworet a děj se má točit kolem astronauta, jehož záchranná kapsle spadne doprostřed africké pouště a on dělá všechno pro to, aby se odtud dostal a mohl se shledat se svou rodinnou. Jestli ale čekáte něco jako Trosečníka, tak úplně ne. Ukáže se totiž, že celá výprava do vesmíru byla součástí jakéhosi spiknutí, které může změnit osud celého lidstva. Rozhodně to zní jako něco, u čeho by se mohl Zemeckis pořádně vyblbnout. 

---

Vytáhni v hospodě: Projekt Ares vzniká pod dohledem Warnerů, ale původně ho pro MGM chystal jako producent Roland Emmerich. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace