Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá Deadpoola 3


ikona
Mr. Hlad
bob igerdeadpooldisneyfoxpaul wernickrhett reeseryan reynolds
Jak zapadne Wade Wilson do marvelovského universa? 

Ryan Reynolds chystá na letošek hned dvě akční komedie. Nejdřív ho uvidíme ve Free Guy, kde zjistí, že je bezvýznamnou postavičkou v brutální počítačové hře, a potom bude následovat Hitman‘s Wife‘s Bodyguard, sequel povedeného Zabijáka a bodyguarda. Fandové však byli nejvíc zvědaví na to, jak to bude s pokračováním Deadpoola. Držkatý superhrdina, který se nebojí veselého násilí a dětinských hlášek, Reynoldsovi pořádně nakopl kariéru, ale když Disney koupil Foxe, nebylo úplně jasné, co přijde dál. Deadpool vydělával solidní prachy, ale najít mu místo v Marvel Universe, který je přeci jen trošku víc „family friendly“, vypadalo jako docela složitý problém. 

Podle Reynoldse se však evidentně povedlo tenhle problém vyřešit. Teď totiž potvrdil, že na třetím Deadpoolovi se u Disneyho (resp. Marvelu) aktivně pracuje a že do příprav je zapojený celý tým. To znamená, že vedle Reynoldse nejspíš i scenáristické duo Rhett Reese a Paul Wernick. Ještě je však asi příliš brzy na to, aby se začalo mluvit o režisérovi nebo datu premiéry. A pokud jste nervózní z toho, jak Disney přistoupí k ratingu, tak asi nemusíte. Disneyovský boss Bob Iger už v minulosti řekl, že ví, že mezi fanoušky existuje poptávka po eRkových comicsovkách a že rozhodně nemají v plánu je rušit. Zbývá tedy otázka, jestli třetího Deadpoola zvládne studio zapojit do MCU, nebo jestli se o to vůbec bude pokoušet...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace