Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Jackson dostane biografii od producenta Bohemian Rhapsody


ikona
KarelR
bohemian rhapsodygraham kingmichael jackson
Čtyřhodinový dokument od HBO nafasuje konkurenci... 

Pamatujete si ještě na "disneyovskou" biografii Freddieho Mercuryho, která (minimálně v Česku) nadchla diváky a vydělala 903 milionů dolarů? Tak si zkuste recept Bohemian Rhapsody aplikovat na Michaela Jacksona. Co vám z toho vypadne? Nejspíš další kontroverzní megahit, a právě k tomu vykročil producent Graham King.

Britský veterán, jenž z problémové Bohemian Rhapsody udělal kasovní trhák, získal od Michael Jackson Estate filmová práva na jeho biografii. Spolu s nimi pak má k dispozici i všechny Jacksonovy písničky, nic tedy nebrání tomu, aby se King dlouze zamyslel a nadělil světu miliardový megahit.

Tedy... skoro nic? Přemluvit nějakou známou tvář, aby si zahrála Michaela Jacksona, samozřejmě nebude jednoduché. Možná ji však naláká na scénář, který píše věhlasný John Logan (Gladiátor, Poslední samuraj, Letec, Skyfall), a na spoustu peněz, jež Kingovi zajistil úspěch Bohemian Rhapsody.

Jistě, celý internet bude na tenhle film neustále nadávat. Zároveň se však bude sledovat každý krok celé produkce a nikdo snad nepochybuje o tom, že pak lidé houfně vyrazí do kina. Michael Jackson je i přes události posledních let nezapomenutelnou hudební ikonou. A pokud se z filmu vyklube další divácký uragán, všechna ta "negativní" reklama zadarmo mu jedině prospěje.

---

Vytáhni v hospodě: Johnny Depp bude produkovat (zcela separátní) muzikál o Michaelu Jacksonovi, který bude vyprávěn z pohledu jeho rukavice. Název jeho knižní předlohy doslova zní For the Love of a Glove: An Unauthorised Musical Fable About the Life of Michael Jackson, As Told By His Glove.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace