Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovští superhrdinové z Disney+ to zkusí i na velkém plátně


ikona
Mr. Hlad
disney+kevin feigemarvelmoon knightms marvelshe-hulk
Z bedny do kinosálů 

Disney+ bude mít na rozdíl třeba od Apple TV co nabídnout hned ve svých začátcích. Na Mandaloriana je spousta fandů Hvězdných válek zvědavá víc než na devátý film a v následujících měsících by se měli dočkat i milovníci Marvelu. Seriály Loki, WandaVision, Hawkeye a The Falcon and the Winter Soldier se mají zabývat osudy už známých hrdinů, animované What If si trošku pohraje s marvelovskou historií, ale objeví se i úplní nováčci. Vlastní show dostane zelená mlátička She-Hulk, puberťačka Kamala Khan, která zjistí, že má superschopnosti a stane se z ní Ms. Marvel, a taky Moon Knight, což je taková marvelovská variace na Batmana. 

Rozhodně tedy bude na co koukat, tři poslední hrdinové se ovšem na Disney+ moc neohřejí. Kevin Feige totiž potvrdil, že všechny tři uvidíme v blízké budoucnosti i v kinech. Kdy? To neupřesnil, ale pravděpodobně až po čtvrté fázi, takže za pár let. Všechny seriály zatím loví scenáristy a ještě není ani jasné, kdo si nové superhrdiny zahraje, takže nemá smysl cokoliv uspěchávat a šermovat kolem sebe konkrétními daty. Feige ani nepotvrdil, jestli máme She-Hulk, Ms. Marvel a Moon Knighta očekávat ve společné týmovce, vlastních sólovkách, nebo se zastaví ve filmech svých slavnějších kolegů. V každém případě tohle propojení filmů a streamovací platformy naznačuje, že marvelovský svět se brzy pořádně rozroste. Otázka je, jestli to zvládneme všechno ukoukat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace