Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler bude chránit prezidenta. Zase


ikona
Mr. Hlad
angel has fallengerard butlerlondon has fallenolympus has fallen
Béčková akční série, kterou odstartoval Pád Bílého domu, nejspíš jen tak neskončí.  

Po Třístovce si Gerard Butler nejspíš myslel, že by z něj mohla být globální superstar. A chvíli i byla, ale brzy se ukázalo, že spíš v romantických komediích než v akčňácích. Nakonec si však našel ideální polohu i tady, když natočil béčko Pád Bílého domu. Moc nestálo, vypadalo slušně a nabídlo to, co z kin skoro zmizelo. Jednoduchou akční podívanou plnou střílení, rvaček a slušného řemesla. To, co bylo v devadesátých letech běžné a v poslední době z kin skoro vymizelo. Dvojka Pád Londýna dopadla podobně a dařilo se i letošní trojce Angel Has Fallen, u níž všichni svorně tvrdili, že je posledním dílem série. Jenže půlmiliardové tržby celé trilogie jsou dost dobrý důvod k tomu, aby si to rozmysleli. 

Producent Alan Siegel teď prozradil, že se o čtyřce uvažuje. A nejen o čtyřce, v plánu je i pětka a šestka. Těžko říct, komu by mohl jít agent Mike Banning po krku tentokrát, protože zachraňovat prezidenta nejde donekonečna. Ale zápletka je asi to poslední, co chce Siegel řešit. A navíc to není to jediné, co plánuje. Vzniknout by měl i seriál, mělo by jít však o show spojenou s konkrétním regionem a její hrdina by se pak mohl podívat i do filmu. Siegel naznačil, že by se seriál mohl odehrávat v Indii, byl by pro indické publikum a hrála by v něm indická hvězda a ta by se v některém z budoucích filmů mohla přidat k Butlerovi. Zní to dost ambiciózně, tak uvidíme. Otázka ovšem je, jestli něco podobného svět potřebuje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace