Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Batman si možná našel Alfreda, Penguina a Two-Face


ikona
Mr. Hlad
andy serkisbruce waynecolin farrellmatt reevesmatthew mcconaugheypaul danorobert pattinsonthe batmanzoe kravitz
Kdo by se mohl vydat na návštěvu do Gothamu terorizovat tamní obyvatele? 

Asi jste si všimli, že comicsovka The Batman nabírá docela zajímavé herecké obsazení. S tím, že hlavní roli bude hrát Robert Pattinson, dnes už asi nikdo moc problém nemá a odchod Jonaha Hilla už se taky tolik neřeší. Místo něj se objeví Paul Dano jako The Riddler a pro tuhle roli je perfektní a Catwoman v podání Zoe Kravitz zní taky lákavě. Jenže toho bude víc. Už nějakou dobu víme, že v The Batman by mělo být víc záporáků, respektive že se tu objeví lidé, ze kterých se záporáci stanou. Takže je potřeba pár slavných tváří ještě ulovit. 

Zatím to není oficiální, ale podle všeho mají nabídky na role na stolech Andy Serkis, Matthew McConaughey a Colin Farrell. Představitel Gluma by mohl Batmanovi krýt záda jako Alfred Pennyworth a za nás je to docela zajímavá volba. Co se týče oscarového McConaugheyho, tak snaha udělat z něj Harveyho Denta, ze kterého by se v dalších dílech stal Two-Face, dává smysl možná až příliš. McConaughey si zahrál dost právníků na to, aby mohl v obleku bojovat za spravedlnost i v Gothamu. A dost magorů, aby ho pak terorizoval. A Farrell? To je docela nečekané překvapení, protože jemu údajně nabídli The Penguina. Osobně si ho v téhle roli nedovedu moc představit, ale zároveň bych byl zvědavý na to, jak se s tím popere. Tak snad se ti tři s Reevesem dohodnou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace