Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Terminátor prodělá víc než 100 milionů dolarů


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonterminatorterminator: temny osudtim miller
Šestý Terminátor by potřeboval vydělat alespoň 450-480 milionů dolarů, dá však jen 200-300. Auč... 

Včera jsem v diskuzi tipoval, že půjde Temný osud zhruba 100 milionů do mínusu. No a už jsou tu tržební predikce, které tvrdí zhruba to samé. Podle Variety přijdou producenti Terminátora o 100 milionů dolarů, odhady Hollywood Reporteru pak dokonce míří až ke 130 mega v luftu. Buď jak buď, dvě plánovaná pokračování už jsou v koši a celá značka je víceméně pohřbená.

Překvapení? Ani ne, po čtyřce, pětce a slabé kampani šestky bylo finanční selhání takřka nevyhnutelné. Návrat Lindy Hamilton vůbec nebyl takovým tahákem, jak se doufalo. Arnie si svůj velký robotí comeback vyčerpal minule. A co se týče Jamese Camerona, ten je (jak ukázala už Alita) v pozici producenta zhruba stejným tahákem jako Abrams, Scorsese nebo Scott - tedy zdaleka ne tak velkým, jak si studia myslí.

Všechno samozřejmě mohly spasit trailery, jež operovaly s epickým akčním eRkem za 185 mega. Vysilující spolupráce Tima Millera a Jamese Camerona, kteří ve střižně potili krev, aby dali dohromady co nejlepší biják, ale na vlažných upoutávkách vůbec nebyla vidět. Máme tu tedy jeden z těch případů, kdy je to šťastný konec pro nás (redakce MovieZone je s filmem nečekaně spokojená a divácké ohlasy taky ujdou), účetním Paramountu, Skydance a Foxů ale zbyly jen oči pro pláč, jelikož za tuhle spolupráci draze zaplatí. Příští zastávka... drsný seriál z apokalyptické budoucnosti na Netflixu, hm?

---

Vytáhni v hospodě: Linda Hamilton znovu potvrdila, že jí upřímnost vážně není cizí. Na otázku, jak se jí film nakonec líbil, totiž u Kimmela (!) reagovala slovy: "Je OK."

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace