Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Piráty z Karibiku napíše autor seriálové bomby Černobyl


ikona
Mr. Hlad
chernobylcraig mazinpirates of the carribeanted elliott
Budou fungovat bez Jacka Sparrowa?  

Piráti z Karibiku tak trochu přerostly sebe samotné. Když se podíváme na jejich tržby, vypadají všechny filmy jako hity. Když se však podíváme i na jejich náklady, tak už to tak slavné nebude a u Disneyho si řekli, že téměř 800 milionů, které utržila pětka, je míň, než se čekalo. Vzhledem k tomu, že stála 230 milionů, ale podle jiných zdrojů i 320, to vlastně dává smysl. Každopádně tahle značka k ledu jen tak nepůjde, to bylo jasné i potom, co se z Johnnyho Deppa stala v Hollywoodu persona non grata a víc než jeho filmy se začaly řešit jeho skandály. 

Šestka se tak obejde bez něj. Původně se o ni měli postarat Rhett Reese a Paul Wernick, autoři Deadpoola, ale ti teď celý projekt opustili a u studia se začíná psát od začátku. O nový scénář se mají postarat Craig Mazin a Ted Elliott. Ten první napsal trojku a čtyrku Scary Movie nebo druhou a třetí Pařbu, letos si ovšem došel pro Emmy za Černobyl. No a ten druhý dělal všechny předchozí Piráty krom poslední pětky. U Disneyho tak nejspíš chtějí do značné míry sázet na jistotu. Je však otázka, jestli tahle série bude bez Jacka Sparrowa vůbec někoho zajímat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace