Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová trilogie Star Wars přišla o scenáristy, tvůrci Hry o trůny odstoupili


ikona
Mr. Hlad
d.b.weissdavid benioffdisneyj.j. abramskevin feigelast jedimarvelrian johnsonrise of skywalkerstar wars
Tvůrci Hry o trůny se do světa Hvězdných válek nakonec nevydají 

Už za pár týdnů by měl v devátých Star Wars J.J. Abrams uzavřít nejen novou trilogii, ale i příběh Skywalkerů. Jeho hlavním úkolem je však uhasit průšvih po Posledním z Jediů a vrátit fandům důvěru ve značku. Ještě před tím dorazí na Disney+ Mandalorian, o němž se mluví celkem hezky, a u Disneyho mají spoustu plánů i pro budoucnost. Teď ovšem mají jeden problém, se kterým trošku nepočítali. 

Scenáristé Hry o trůny David Benioff a D.B. Weiss měli stvořit vlastní trilogii, to "měli" si ovšem podtrhněte. Ti dva totiž ze světa Star Wars vycouvali. Ne že by se s Disneym nedomluvili, ale nedávno se upsali na pár let Netflixu za hodně velké peníze (podle všeho to bylo 200 milionů dolarů) a na další projekty ti dva jednoduše nemají čas. V jejich společném prohlášení stojí, že den má jen čtyřiadvacet hodin a oni by nezvládli řešit najednou Netflix i Hvězdné války tak, jak by chtěli, takže svět Jediů se bude muset obejít bez nich. 

Co to znamená? To zjistíme brzy, ale u Disneyho je asi budou muset fofrem někým nahradit. Benioff a Weiss totiž kutili trilogii, jejíž první díl se měl v kinech objevit už v prosinci 2022 a další pak vždycky po dvou letech. Odehrávat se měla v jiné části vesmíru a v jiné době, než jaké jsme zatím v kinech vídali. Je možné, že studio rychle najme jiné scenáristy, uspíší plánovanou trilogii Riana Johnsona nebo dokonce popožene film, který má dělat marvelovský Kevin Feige. Snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace