Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Matrix loví hvězdy


ikona
Mr. Hlad
carrie-anne mosskeanu reeveslana wachowskineotrinityYahya Abdul-Mateen II
Kdo bude krýt záda Neovi a Trinity?  

Všichni jsme víceméně věděli, že se dřív nebo později dočkáme nového Matrixu. Takhle velkou značku zkrátka v Hollywoodu nedovedou nechat být. Před nějakou dobou se okolo potenciálního pokračování motal Michael B. Jordan, ale nedávno jsme se dozvěděli, že regulérní čtyřku natočí Lana Wachowski a že se v ní vrátí Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss. Sami pořád moc nevíme, jestli se těšíme, nebo jsme nervózní, ale zvědavost je rozhodně na maximu. Je však jasné, že jen na veteránech další díl postavit nepůjde a hledání nových hereckých tváří je v plném proudu. 

Prvním nováčkem, který se čtyřce Matrixu upsal, je charismatický Yahya Abdul-Mateen II. Objevil se v hororu My, čekají ho seriáloví Watchmeni a nový Candyman, ale především si zahrál záporáka Black Mantu v Aquamanovi. Kariéru má rozjetou solidně, ale právě Matrix by ji mohl nakopnout ještě o kus víc. Oficiálně studio neprozradilo, koho by mohl hrát, ale podle zákulisních informací by to měla být postava nějak spojená s Morpheem. Někdo tvrdí, že Yahya Abdul-Mateen II bude hrát jeho mladší verzi, někdo zase, že ztvární jeho syna, případně synovce. Natáčet by se mělo už začátkem příštího roku, tak snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace