Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-Off Johna Wicka má režiséra


ikona
Mr. Hlad
ballerinachad stahelskidavid letichjohn wickkeanu reeveslen wiseman
Kdo se chystá vstoupit do světa elitních zabijáků?  

Kdo by před pár lety čekal, že malý akčňák s v té době odepisovaným hercem a debutujícími režiséry bude jen začátkem trilogie, která by se měla v budoucnu rozrůst do celého filmového vesmíru? Moc lidí asi ne, ale jsme rádi, že to vyšlo. Letošní trojka Johna Wicka byla boží a i když tvůrci slibovali, že je poslední, čtyřky se nakonec dočkáme pravděpodobně už za dva roky. Režisér Chad Stahelski zároveň slibuje seriál The Continental, který by se měl odehrávat v hotelu, kde se scházejí zabijáci, a v plánu jsou i další filmy. A teď jeden z nich nabírá reálné obrysy. 

Začíná se totiž pracovat na akčním thrilleru Ballerina, ten se bude odehrávat ve světě Johna Wicka a má se točit kolem mladé nájemné vražedkyně, která jde po krku lidem zodpovědným za smrt její rodiny. Je to originální? Ne. Vadí to někomu? Taky ne. Zajímavé je, že hlavní hrdinku jsme už ve trojce viděli, Ballerinu si tam zahrála Unity Phelan a pod dohledem Anjelicy Huston se na pódiu docela trápila. Je ale dost pravděpodobné, že v celovečerní verzi převezme její roli někdo slavnější. 

Chad Stahelski ovšem na Ballerinu čas mít nebude a David Leitch se taky nevrátí, takže bylo potřeba najít za kameru nějakého nováčka. A volba padla na Lena Wisemana. Ten má na kontě první dva Underworldy, čtvrtou Smrtonosnou past, kde předvedl, že v akci umí být hodně kreativní (sestřelování vrtulníků autem, Bruce Willis vs. stíhačka…), ale po propadáku Total Recall se přestěhoval do televize, kde točil piloty Ospalé díry, Lucifera nebo Swamp Thing. Tak snad svůj návrat na velká plátna zvládne. Lepší podmínky k němu asi mít nemůže. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace