Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham a režisér Podfu(c)ku chystají nový akčňák


ikona
Mr. Hlad
aladdinguy rtichiehobbs and shawjason stathampodfu(c)k
Statham a Guy Ritchie plánují pomstu.  

Letos v kinech v Hobbs a Shaw změřili síly Dwayne Johnson a Jason Statham, asi poslední opravdové akční hvězdy. Ale zatímco Johnson fest dře, ještě letos dorazí jeho dvojka Jumanji a příští rok uvidíme jeho dobrodružnou podívanou Jungle Cruise, Statham žádný nový projekt nechystal. Sice se mluvilo o pokračování překvapivého hitu MEG: Monstrum z hlubin, oficiálně ovšem neměl nic. Teď se to naštěstí mění. A jeho novinka vypadá docela zajímavě, i když ještě nemá název. 

Statham totiž po dlouhé době opět spojí síly s Guyem Ritchiem. Ti dva spolu začínali a gangsterky Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k patří k tomu nejlepšímu v jejich kariérách. Jejich novinka bude předělávkou francouzského thrilleru Le Convoyeur alias Krvavý prachy, který se odehrává v prostředí firmy, jejíž zaměstnanci převážejí v dodávkách miliony a občas u toho jde o život. Do téhle společnosti nastupuje muž jménem H, jenž má ale v plánu něco trošku jiného než makat od nevidím do nevidím. Mělo by jít o drsný thriller o pomstě, v němž se budou střídat časové roviny i hrdinové, z jejichž pohledu bude děj vyprávěný. Zkrátka trošku divočina. A to Ritchie umí. 

---

Vytáhni v hospodě: Roli pouličního prodejce kradených věcí dostal Statham ve Sbal prachy a vypadni proto, že se tak skutečně živil a věděl, jak to v téhle profesi chodí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace