Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith natočí třetí Clerks!


ikona
Mr. Hlad
bobclerksjayjay and silent bob rebootkevin smithnew jersey
Do New Jersey se nakonec podíváme ještě jednou.  

Už za pár týdnů pošle Kevin Smith do kin svou novinku Jay and Silent Bob Reboot, která z prvních upoutávek vypadá trochu podezřele, ale budeme do poslední chvíle doufat, že to bude pecka a že nás Smithův pokus vrátit se k tomu, co dělal na přelomu století, nakonec příjemně překvapí. S tím návratem to evidentně myslel vážně, ale jak se ukázalo, je to trochu těžší, než si myslel. O jeho pokračování Mallrats nebyl zájem, ať už by z něj udělal film, nebo seriál, a trojka Mladých mužů za pultem na tom nebyla o moc líp. Teď se ale věci změnily. 

Smith chtěl Clerks 3 točit už před dvěma lety, ale Jeff Anderson, který hrál v předchozích dvou filmech Randalla a tudíž i druhou hlavní roli, neměl zájem. Není se co divit, není to žádný herec a před kameru se nikdy extra necpal. A točit Clerks bez Randalla by bylo jako dělat Jurský park bez dinosaurů. Teď se ale ti dva domluvili a Anderson potvrdil, že do trojky jde. Spolu s ním se vrací i Brian O´Halloran alias Dante a samozřejmě se objeví i Jay a Tichej Bob. 

Trojka by podle Smithe měla celou sérii uzavřít a bude se točit kolem stárnoucích hrdinů, kteří zjistí, že změnit život od základů jde i v době, kdy člověku pomalu táhne na padesátku. Točit se bude podle úplně nového scénáře, ne podle verze, kterou Smith napsal v roce 2017, ale kdy, to ví zatím asi jen on sám. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace