Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šéf Marvelu plánuje vlastní Star Wars


ikona
Mr. Hlad
disneykathleen kennedykevin feigemandalorianmarvelsolostar wars
Budou Hvězdné války vypadat jako Avengers?  

Už v prosinci zamíří do kin deváté Hvězdné války, které by měly uzavřít nejen novou trilogii, ale celou ságu rodu Skywalkerů. A pak? Pak samozřejmě přijdou další filmy. U Disneyho se teď však zaměřují na seriály, brzy uvidíme Mandaloriana, vlastní show by měl dostat Diego Luna z Rogue One a světelný meč opět vezme do ruky Obi-Wan Kenobi. Že by se ale studio vykašlalo na filmy, je samozřejmě pitomost. Pořád je ve hře trilogie Riana Johnsona, která se má odehrávat v té části vesmíru, kam jsme se zatím nepodívali, a bude toho samozřejmě mnohem víc. A dohlížet na to bude Kevin Feige. 

Disneyovský superproducent zodpovědný za úspěch marvelovek by měl pracovat na dalším filmu ze světa Hvězdných válek spolu s Kathleen Kennedy. Člověk by řekl, že bude mít s další marvelovskou fází tolik práce, že už nemůže mít čas, ale asi tam ty Star Wars nějak nacpe. Podobné projekty se neodmítají. Navíc se říká, že Feige má dohlížet i na nového Indyho, jehož scénář se pokouší doladit David Koepp. 

Feige, Kennedy i Disney se teď tváří, že mají ze spolupráce obrovskou radost, ale v zákulisí se tak trošku šeptá, že Feige by mohl časem převzít celý Lucasfilm. Kathleen Kennedy má totiž za sebou pár nepříjemností, jako byl komerční neúspěch Solo: Star Wars Story a produkční problémy při natáčení Sola a Rogue One, ačkoliv zatím to je celé jen teorie, nic víc. V každém případě Feige už podle všeho tuší, o čem by nové Star Wars měly být a prý má vybrané i hvězdy, které by rád oslovil a dostal před kameru. Kdo to bude a další detaily se však nejspíš jen tak nedozvíme.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace