Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Texaský masakr motorovou pilou půjde ve stopách Halloweenu


ikona
Mr. Hlad
fede alvarezhalloweenleatherfacetexas chainsaw massacre
Jste připraveni na další hororový sequel, co bude ignorovat předchozí sequely? 

Velké hororové značky neumírají. Letos se vrátila Dětská hra, vloni Halloween, pořád se mluví o dalším Pátku 13., další Noční můra v Elm Street dřív nebo později taky dorazí a na příští rok se chystá i předělávka Pachu krve. To samozřejmě není tak velká značka, ale dokonale to ukazuje, jak se s hororovými sériemi v Hollywoodu pracuje. Je to levné a slavné, tak to budeme dojit dál a dál. Texaský masakr motorovou pilou není žádná výjimka. V Platinum Dunes Michaela Baye vznikly dva vcelku úspěšné filmy, v roce 2013 proběhl nepříliš úspěšný pokus o restart Texaský masakr motorovou pilou 3D a prequel Leatherface prakticky nikdo neviděl. 

Ale Texaský masakr motorovou pilou to samozřejmě nebalí, protože Leatheface je taková ikona, že to prostě zabalit nemůže. Jen to vypadá, že potřebuje, aby na něj dohlížel nějaký alespoň trošku šikovný filmař. Může jím být Fede Alvarez? Těžko říct, ale režisér remaku Evil Dead, Smrti ve tmě nebo Dívky v pavoučí síti má rozhodně v plánu novou verzi produkovat a pomoct by mu s tím měl Kim Henkel, jenž jedničku napsal. A podle všeho by mělo jít o přímé pokračování jedničky, které by všechny předchozí díly ignorovalo. U Halloweenu to vyšlo, tak proč ne tady? Kdo se postaví za kameru, se zatím neví, ovšem bylo by fajn, kdyby se tahle série vrátila v lepší formě, než v jaké byla naposledy. 

---

Vytáhni v hospodě: V sérii Texaský masakr motorovou pilou začínalo před lety pár dnes hodně slavných herců. Vyblbli se tu Renee Zellweger, Viggo Mortensen nebo Matthew McConaughey. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace