Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Mission: Impossible 7 vyrazí do akce i Hayley Atwell


ikona
KarelR
christopher mcquarriehayley atwellmission: impossiblemission: impossible 7rebecca fergusontom cruise
Z Avengers: Endgame rovnou do Mission: Impossible 7? Gratulujeme! 

Mission: Impossible 5 a 6 patří mezi nejlepších akční filmy posledních let. Šestka přitom vydělala o sto mega víc než předchozí dva díly (791 milionů dolarů!), což vedlo Paramount k tomu, aby schválil hned dvě další pokračování. Už přes půl roku víme, že Mission: Impossible 7 dorazí 23. července 2021 a Mission: Impossible 8 bude následovat 5. srpna 2022. Teď se ale konečně začíná řešit obsazení a... líp to začít nemohlo!

Jak už jste totiž zjistili z titulku, prvním přírůstkem do sedmičky je Hayley Atwell. Zatímco minule se Ethan Hunt rval přímo se Supermanem, tentokrát se sáhlo k Marvelu a převelela se Peggy Carter. Christopher McQuarrie, jenž nové filmy napíše a natočí (bude tak mít na kontě celkem čtyři díly), zatím odmítá prozradit, jestli bude Hayleyina postava s Huntem nebo proti němu. Vzhledem k tomu, že se po Ethanově boku objeví Ilsa Faust (Rebecca Ferguson to potvrdila v únoru), by však nebylo překvapením, kdyby šlo o nějakou zákeřnou femme fatale.

Můžete se těšit i na Benjiho Dunna (Simon Pegg), Luthera Stickella (Ving Rhames) nebo Williama Brandta (Jeremy Renner)? Ani o tom se zatím nemluví. Jejich účast je ale vcelku pravděpodobná a dost možná se vrátí i Erica Sloane (Angela Bassett) nebo Alanna Mitsopolis aka White Widow (Vanessa Kirby). Všechno logicky vyplyne ze scénářů které McQuarrie momentálně píše. Snad se tedy tříletá pauza (mezi šestkou a sedmičkou) využije na maximum a čeká nás další nářez, u něhož budou všichni sbírat čelist na podlaze.

---

Vytáhni v hospodě: McQuarrie se na Twitteru podělil o historku, jak náhodou seděl vedle Roberta Pattinsona ve chvíli, kdy se profláklo, že se uchází o roli Batmana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace