Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Zlatokopky s Jennifer Lopez jsou ženským Vlkem z Wall Street


ikona
KarelR
cardi bconstance wujennifer lopezprvni reakcezlatokopky
Dali byste si sexy eRkovou kriminálku, u níž se nebudete zoufale chytat za hlavu? Nejspíš je konečně tady! 

Za rok jdou do kin desítky filmů, u jejichž traileru uděláme "hm" a už si na ně nikdy nevzpomeneme - a Zlatokopky měly být jedním z nich. Jennifer Lopez na tom (zhruba patnáct let?) není herecky zrovna dobře a vydělá v kinech hlavně dabováním Doby ledové. Teď ale její smolná šňůra končí, jelikož kritici vychvalují její novinku do nebe.

Co přesně to znamená? Dámy a pánové, Zlatokopky mají na Rottenech šestadvacet recenzí a jen jedna z nich je negativní! Průměrný rating přitom startuje na famózních 8,2/10 a v samotných textech se míhají styčné plochy s Vlkem z Wall Street a Mafiány.

Znamená to, že je režisérka Lorene Scafaria nový Scorsese? Tak daleko bych rozhodně nechodil. Kritici nicméně mluví o našlapaném podfukářském bijáku, v němž má Jennifer Lopez dost možná nejlepší roli svojí kariéry. Zlatokopky mají fungovat jako kriminálka, jako drama i jako skutečný příběh žen, jež se prostě rozhodly využít svoje přednosti na maximum. Zároveň to ale nemá být prvoplánová přehlídka girl-power, které by bolestivě chyběl mozek.

Kéž by Zlatokopky opravdu byly tak dobré, jak se nám zámořské recenze snaží namluvit. "Dannyho parťačky" a "Krotitelky duchů" toho totiž pro ženské filmy moc neudělaly, a je nejvyšší čas, aby nějaká týmovka razantně zabodovala u kritiků i diváků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace