Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Venom hledá režiséra, známe tři favority


ikona
Mr. Hlad
andy serkisbumblebeecomicsmarvelplaneta opicrupert wyattspider-mantom hardytravis knightvenom
Kdo bude šéfovat zubatému monstru a Tomu Hardymu? 

My v redakci jsme z Venoma nebyli příliš nadšení, divákům se však líbil. Možná i o dost víc než u Sony čekali. Celosvětové tržby se zastavily na 856 milionech dolarů, ale Tom Hardy se ke dvojce moc neměl. Dost ho totiž naštvalo, že z původně slibovaného eRka vylezl jen trošku temnější a drsnější comics, který ovšem třeba na takového Logana koukal pořád z hodně velké dálky. Nakonec se naštěstí se studiem dohodl (=dostal hodně peněz) a vrací se. Nevrací se však režisér Ruben Fleischer. Ten letos pošle do kin dvojku Zombielandu, ale další superhrdinské dobrodružství místo něj odtočí nějaký nováček. A Sony už má představu, kdo by to mohl být. 

Jedním z kandidátů je Rupert Wyatt, tvůrce Zrození Planety opic, který se motal třeba i kolem Gambita a jeho jméno často slýcháme v souvislosti s docela zajímavými projekty, obvykle od nich však velmi brzy uteče. Proč? To ví asi jen on. Na seznam kandidátů se dostal i Travis Knight, jenž vloni natočil solidní transformeří spin-off Bumblebee a než se vrátil James Gunn, mluvilo se o něm jako o možném režisérovi trojky Strážců Galaxie. A pak je tu Andy Serkis. Profík na CGI hrdiny, představitel King Konga, Gluma a Caesara z Planety opic má za sebou solidní komorní drama Nádech pro lásku a dobrodružnou netflixovskou podívanou Mowgli: Legend of the Jungle. Nejsou to úplně nejhvězdnější jména, ale pořád dost zajímavá. Koho byste za kamerou chtěli vidět nejvíc? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace