Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clint Eastwood chystá drama o teroristickém útoku. Kdo si v něm zahraje?


ikona
Mr. Hlad
clint eastwoodjon hammolivia wildepaul walter hausersam rockwellthe ballad of richard jewell
Clint a teroristé z olympijských her 

Vypadá to, že Clint Eastwood je nezastavitelný. Před pár měsíci se po dlouhé době vrátil před kameru a jeho Pašerák ukázal, že i ve svém věku bez problémů utáhne film. A za kamerou naštěstí pořád taky. K hraní už se podle všeho nevrátí, jako režisér bude ovšem nejspíš točit, dokud bude naživu a fandové mu za to nejspíš budou vděční. Už nějakou dobu se točí kolem scénáře, který Billy Ray napsal na základě článku The Ballad of Richard Jewell, jehož „hrdinou“ byl bezpečák, který během olympijských her v Atlantě našel podezřelý batoh a pomohl s jeho zajištěním. A udělal dobře, protože uvnitř byla bomba, která nakonec zabila dva lidi a víc než sto dalších zranila, ale nebýt Jewella, mohlo to být mnohem horší. Stal se z něj národní hrdina, dokud se neukázalo, že dokonale sedí na profil atentátníka a musel se obhajovat před soudem. 

Eastwood se původně pokoušel do projektu ukecat Jonaha Hilla a Leonarda DiCapria, který si měl zahrát Jewellova právníka, to však nevyšlo. Přesto se mu povedlo sehnat docela zajímavé herce. Hlavín role se nakonec ujme Paul Walter Hauser, který byl skvělý v BlacKkKlansman a Já, Tonya, a jeho advokáta ztvární Sam Rockwell. Eastwoodovi se navíc povedlo zlákat i Olivii Wilde, Kathy Bates nebo Jona Hamma a to už je slušné obsazení. Kdyby spolu s ním zkoušel Eastwood útočit na Oscary, asi by to nikoho nepřekvapilo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace